Friss drámáink:
Beyond Evil
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2021-02-19

Epizódok száma
16


“Ki a Szörnyeteg? Te, vagy én? Közülünk való?”

Két tettre kész nyomozó hajlandó messzire is elmenni, hogy kézre kerítsenek egy 20 évvel ezelőtti visszatérő sorozatgyilkost. A gyilkos kilétének feltárása során kénytelenek mélyebbre ásni, mint amit a bizonyítékok mutatnak és folyamatosan megkérdőjelezik az ügyben érintett összes ember, köztük egymás ártatlanságát.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  7 Smallencode-os linkekhez Lai 7
  6 Smallencode-os linkekhez Lai 7
  5 Smallencode-os linkekhez Lai 13
  4 Smallencode-os linkekhez Lai 17
  3 Smallencode Lai 26
  2 Smallencode Lai 23
  1 Smallencode Lai 27
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • szdkari
  5 napja
  Köszönöm szépen a 6. és 7. részt is!!!!!

 • szdkari
  3 hete
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!

 • Lai
  3 hete
  Nagyon szépen köszönöm! Elkészült az 5.rész, jó szórakozást!

  Joo Won meglepetésszerű sajtótájékoztatója zűrzavart idéz elő. Bár szárnyra kapott a hír, mégsem úgy alakult, ahogyan azt várta. Eközben Do tanácsos és Lee Chang Jin a terv szerint folytatják az újjáépítést, erőt merítve Jin Mook elesettségéből és gyötrelméből. Miután Dong Sik tudomására jut, hogy ilyen mocskos módon használják fel őt a kampányaikhoz, azon nyomban odasiet, és erőteljes dulakodásba torkollik az egész. Később Joo Won nyomást gyakorol Dong Sik-ra és színt vall egy újonnan felfedezett titokról, de nem várt fordulatot vesz a szóváltásuk.


 • szdkari
  4 hete
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a negyedik részt. Első az egészség!!!! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

 • Lai
  4 hete
  Sziasztok! Elkészültem a 4.epizóddal. Köszönöm szépen mindenki türelmét. A fejfájásom után egy másik egészségügyi probléma miatt nem tudtam fordítani, ezt Ázsia Ékkövein a sorozat fórumán bőven kifejtettem. Most viszont meghoztam a következő részt, ami egyre rejtélyesebb eseményeket tár fel. Jó szórakozást!

  Futótűzként terjed a városban, hogy a sorozatos eltűnési ügyek első számú gyanúsítottja egy rendőr. Joo Won szemügyre veszi, hogyan alakulnak a dolgok Dong Sik őrizetbe vétele után, és megpróbálja őt gyilkosként feltüntetni, néhány ember azonban segít neki. Eközben Munju polgárai és azon emberek miatt, akik a város újjáépítését próbálják előnyükre használni, a Kang Min Jung-ügy irányt változtat. Dong Sik és Joo Won mindketten a maga módján intézi a dolgokat • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm a harmadik rész fordítását.

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész is, jó szórakozást!

  Manyang-ot, az egykor békés kisvárost, elborítja a szomorúság és a félelem. Kang Min Jung nyomának felkutatása során egyre súlyosabb titkok kerülnek felszínre, Joo Won pedig nehéz helyzetbe kerül. Dong Sik tovább provokálja Han Joo Won-t, aki egyre nehezebben bírja visszafogni magát. Eközben egy hitelesnek tűnő nyom megfordítja a nyomozás teljes állását.


 • szdkari
  1 hónapja
  Nagyon izgalmas, titkokkal teli volt az első rész. Köszönöm a gyors másodikat!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen szdkari! Elkészült a következő rész is, jó szórakozást!

  Az azonosítatlan holttestet törvényszéki nyomozók veszik magukhoz, hogy megállapítsák, kihez tartozik. Joo Won egyre gyanakvóbb, ezért nyomozni kezd Dong Sik után, Dong Sik pedig beleássa magát Joo Won múltjába. Kölcsönös bizalmatlanságuk egyre inkább erősödni látszik. Amikor elmennek, hogy feltérképezzenek egy hatáskörük alá tartozó területet, megdöbbentő dologra lesznek figyelmesek.


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm az első részt!!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Manyang egy kisváros Szöul külvárosában és meglehetősen hétköznapi. Azonban egy 20 évvel ezelőtti megoldatlan sorozatgyilkosság a mai napig sok kérdést vet fel. Egy fiatal diáklány nyomtalanul eltűnt, akinek csak a levágott ujjait találták meg, és egy másik lány holtteste is előkerült. Han Joo Won felügyelő érkezése mindenkit meglep a Manyang Rendőrállomáson, és bár sem Dong Sik, sem ő nem szimpatizálnak egymással, végül partnerekké válnak. Az éjszaka leple alatt egy idős, előrehaladott demenciában szenvedő férfi keresésére indulnak egy kietlen nádmezőre, ahol egy csontvázra bukkannak.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások