Friss drámáink:
Beyond Evil
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-02-19

Epizódok száma
16


“Ki a Szörnyeteg? Te, vagy én? Közülünk való?”

Két tettre kész nyomozó hajlandó messzire is elmenni, hogy kézre kerítsenek egy 20 évvel ezelőtti visszatérő sorozatgyilkost. A gyilkos kilétének feltárása során kénytelenek mélyebbre ásni, mint amit a bizonyítékok mutatnak és folyamatosan megkérdőjelezik az ügyben érintett összes ember, köztük egymás ártatlanságát.
Heo Sung Tae (1977)
Lee Chang Jin szerepében
Shin Ha Kyoon
Lee Dong Sik szerepében
Yeo Jin Goo
Han Joo Won szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  16 Smallencode-os linkekhez Lai 95
  15 Smallencode-os linkekhez Lai 92
  14 Smallencode-os linkekhez Lai 94
  13 Smallencode-os linkekhez Lai 102
  12 Smallencode-os linkekhez Lai 105
  11 Smallencode-os linkekhez Lai 102
  10 Smallencode-os linkekhez Lai 92
  9 Smallencode-os linkekhez Lai 104
  8 Smallencode-os linkekhez Lai 104
  7 Smallencode-os linkekhez Lai 110
  6 Smallencode-os linkekhez Lai 112
  5 Smallencode-os linkekhez Lai 115
  4 Smallencode-os linkekhez Lai 125
  3 Smallencode Lai 131
  2 Smallencode Lai 129
  1 Smallencode Lai 172
  1 Smallencode-os linkekhez Lai 87
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  7 hónapja
  Sorozatajánló:
  Beyond Evil - Álarc Mögé Bújva
  Dél-Koreai, 2021-es, 16 részes, kb. 60-79 perc közti (átlag 65 perces) epizódok, műfaja: thriller, krimi, dráma, pszichothriller.
  A magyar felirat - fordítás érdeme: Lai Subs.
  Alig fejeződött be a sorozat és már díjnyertes sorozatá vált (legjobb dráma, a legjobb színész: Shin Hy-Kyun és forgatókönyv).
  A fordító nagyon betalált a magyar címmel, mert egyaránt pozitív és negatív karakterekre is illett a cím.
  Thriller, krimi, pszichothriller műfaj kedvelőinek egy remek választás - kötelező darab (számomra olyan volt a sorozat, mint egy letehetetlen krimi könyv).
  Amit a forgatókönyvíró művelt-csinált az zseniális volt, telis-tele volt finomságokkal az írása. Vannak sorozatok ahol néha megy a fárasztó szövegelés - kitérő beszédes jelenetek amiknek sok értelme nem szokott lenni csak annyi, hogy kitöltsék vele az üresjáratokat vagy a rész műsoridőjét, na itt ebben a sorozatban ezek a részek elképesztően jól vannak megírva.
  Az első két részben nagyon sok mindenbe mennek bele, sok kis történésbe csak kissebb említést tesznek-mutatnak, amit majd később fognak elénk tárni. Itt ha nagyon jól odafigyelünk akkor rálehet jönni arra (ki lehet találni), hogy ki lesz a felelős a főkarakter testvérének haláláért (csak egy apró félmondat lesz, de nekem úgy megütötte a fülemet, hogy szinte biztos voltam benne, a sorozat közepe utáni részeknél meg 100%-ban biztos voltam benne, mert a fiatal nyomozó egy pénztárcába nyomkövetőt rak és ahová követte az illetőt onnantól már tudtam hogy jól gondolkodtam az elején).
  Alapvetően a sorozat kétrészre vagy fejezetre osztaható (első 8 része és az utána követő 8 részre). Az első 8 részben imádtam, hogy mindenki gyanús volt a Manyangi lakók közül, a második 8 részben két negatív karakter is nagyon jó volt (az építkezési vállalkozó és a tanácsos).
  Heo Sung-Tae színész (építkezés vállalkozó) nagyon jól felépített gonosz-negatív karakter volt, amit a színész nagyon jól hozott (már a Watcher sorozatban is nagyot alakított negatív-gonosz karakterként, nagyon jó színész).
  Gil Hae-Yeon színésznő (tanácsos) itt szintén nagyon irritáló karakter lesz mint a One Spring Night sorozatban, de számomra ő is nagyon alakított ebben a sorozatban.
  Cheon Ho-Jin színész (rendőrkapitány-főnök) itt is és amikben eddig láttam mindig nagyon jó volt, remek színész.
  Nam Yoon-Soo (rendőr) színészt jó volt újra látni az Extracurricular sorozata után.
  Choi Dae-Hoon (rendőr, tanácsos fia) színész nem kis alakítást nyújtott ebben a sorozatban.
  A 12. rész vége volt talán a legütősebb (ott csinálták meg a végét a legösszezavarósabbra a történéseket nézőnek), ott ténylag az volt, hogy most akkor "mivan?", de gondoltam hogy majd a további részekben majd mindent megtudunk és így is lett.
  Shin Ha-Kyun színész alakítására írhatnék mindenféle ajnározó szavakat, de még az sem lenne elég, látni kell - megkell nézni, a mosolyát meg imádtam!!!!
  Yeo Jin-Go színész remek párja volt Shin Ha-Kyung színésznek, olyan volt mintha nem csak a karaktere, hanem ő maga is mellette nőtt fel - lett naggyá.
  A két főszereplő két utolsó jelenete nagyon mély és már-már katarzís mélységű jelenetek voltak.
  Számomra biztos, hogy a sorozat bekerül a 2021-es Top-10-es listámba.
  Lai Subs fordító oldalán: Történetismertető, magyar felirat letöltés, videó letöltés, online-videára küldő link.
  Magyar felirat letöltés még: Ázsia Ékkövei és A-POP(pont)eu oldalakról.
  Magyar felirattal online: Videa, Sorozatbarát, Mozicsillag oldalakon.
  Videó letöltés még pl.: Dramaday, Smallencode, Avistaz, Ulozto, Dramacool, Kissasian.

 • szdkari
  8 hónapja
  Köszönöm szépen az egész sorozat gyors, pontos fordítását. Valóban rendkívül izgalmas, fordulatokban gazdag sorozat volt. Fantasztikus színészi játék, forgatókönyv... . Köszönöm!!!!!

 • Lai
  8 hónapja
  Sziasztok! Hát elérkezett ez a pillanat is. Elkészült a befejező rész, amivel együtt véget ér Lee Dong Sik, Han Joo Won és a manyang-iak története.

  Még életemben nem láttam ennyire izgalmas sorozatot. Az összes fordításom közül ez a kedvencem és valószínűleg nehezen fogja überelni bármi is. Zseniális volt minden; a betétdalok, az egész forgatókönyv, a színészek játéka, maguk a karakterek, a gyilkossági ügyek, a sorozat sajátos hangulata; az egész kivitelezés. Imádtam minden egyes percét és szívből ajánlom mindenkinek, akik szeretik a fordulatos, izgalmas pszichothrillereket. Egyszerűen rajongok érte.

  Jó szórakozást kívánok hozzá mindenkinek!


 • szdkari
  8 hónapja
  Köszönöm szépen az újabb részeket.

 • Lai
  8 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 14.rész, jó szórakozást! A befejező részek a megszokottak szerint egyszerre fognak felkerülni.

  Joo Won csapdát állít a szörnyetegnek, hogy még közelebb kerüljön az igazsághoz. Jeong Je becsapja az anyját, és Lee Chang Jin-nel együtt leleplezi őt Dong Sik előtt, aki mindent lehallgat. Fény derül a húsz éve eltemetett titokra, és egy veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét.


 • Lai
  8 hónapja
  Sziasztok! Az 57. Baeksang Arts Awards gálán a Legjobb Színész díjat Shin Ha Kyun nyerte a Beyond Evil-ben való szerepléséért.

  Továbbá a Legjobb Dráma és a Legjobb Forgatókönyv is a Beyond Evil-é lett.

  Elképesztően büszke vagyok rá, nagyon nagyon gratulálok neki, a csapatnak, a szerkesztőknek, a rendezőnek, a forgatókönyvírónak és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a sorozathoz!

  Nekem is ez a kedvencem az összes eddigi fordításom közül.

 • Lai
  8 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 13.rész, jó szórakozást!

  Jeong Je mindent elárul Dong Sik-nak, amire emlékszik, de ellentmondásokba ütközik a történet. Hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, Jeong Je-t hazaküldi az anyjához, akit egyre erőszakosabban faggat. Eközben sor kerül Han Gi Hwan rendőrbiztos jóváhagyási meghallgatására.


 • szdkari
  8 hónapja
  Köszönöm szépen!!!!!!

 • Lai
  8 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 12.rész, jó szórakozást!

  Manyangban és Munjuban látszólag mindenki titkolózik és gyanakszik. Dong Sik és Joo Won nyomást gyakorol a gyanúsítottakra, hogy rájöjjenek, ki a valódi szörnyeteg. Eközben Jeong Je kezdi elveszíteni valóságérzékét súlyos téveszméi miatt, ugyanis a múlt emlékei továbbra is kísértik.


 • szdkari
  8 hónapja
  Köszönöm szépen a 10. és 11. részeket. Egyre izgalmasabb a történet.

 • Lai
  8 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 11.rész is, jó szórakozást!

  Dong Sik és Joo Won elhatározza, hogy a gyász helyett kiderítik Nam Sang Bae halálának okát. Minél mélyebbre ásnak, annál nagyobb titokra bukkannak. Eközben egy hozzájuk közel álló személyre gyanakodnak, aki nem mond nekik igazat. Park Jeong Je megnyílik Joo Won-nak és elárul valamit, ami régóta nyomja a lelkét. Tőrbe csalnak valakit, aki lehullajthatja a leplet a szörnyűségekről?


 • Lai
  8 hónapja
  Sziasztok! Nagyon szívesen! Elkészült a 10.rész, jó szórakozást!

  Hogy beszéljen a fejével, Hyeok felkeresi Joo Won-t Busanban, de látogatása hiábavalónak bizonyul. Nam Sang Bae-t megbélyegzik Kang Jin Mook öngyilkosságának elősegítésében, de elfogatóparancs hiányában 72 órán belül szabadon engedik. Előrelépés történik a Lee Yu Yeon-ügyben. Joo Won felveszi a kesztyűt és hergelni kezdi Dong Sik-ot a saját fegyverével. Később Joo Won üldözőbe vesz egy gyanús szürke terepjárót, aminek tragikus következményei lesznek.


 • szdkari
  8 hónapja
  Köszönöm szépen a kilencedik részt!!!

 • Lai
  9 hónapja
  Igazán nincs mit! Elkészült a 9.epizód is, jó szórakozást!

  Dong Sik nagy erővel és töretlen erőfeszítéssel nyomoz tovább eltűnt húga holléte után. Miután Joo Won hosszú idő után visszatér az állomásra, rajta tartja a szemét, hogy jobban belemélyedjen Kang Jin Mook halálának tényleges okába. Mindeközben tucatnyi tetem kerül elő egy szarvasfarmról, melynek magántulajdonosa egy befolyásos ember. Ő földelte el a maradványokat, vagy csupán a véletlen játéka? Dong Sik sokkoló felfedezést tesz és hatalmába keríti a bánat.


 • szdkari
  9 hónapja
  Köszönöm a nyolcadik rész fordítását. Jól megírt sorozat, tele izgalommal.

 • Lai
  9 hónapja
  Nagyon szívesen kedves szdkari! Elkészültem a 8. epizóddal. Zseniális ez a sorozat. A felénél járunk, de olyan érzést kelt, mintha az utolsó előtti részt néznénk, telezsúfolták izgalommal ezt is. Olvastam, hogy az utolsó rész után 3 (!) szavazattal ugrott, úgyhogy a végéig tartja majd ezt a szintet. Jó szórakozást kívánok!

  Jin Mook letartóztatása óriási port kavar. Az emberek nem tudják, vajon az apa csak lánya életét ragadta el, vagy az összes többi eltűnt nő meggyilkolása is hozzáköthető. Végső búcsút intenek Kang Min Jung-tól. Dong Sik és Joo Won megpróbál vallomást szerezni, és kockázatos módszerhez folyamodnak. Úgy tűnik, hogy a partnereknek nincs más választásuk, mint összefogni. A szőnyeg alá söpört titkok felszínre kerülnek. • szdkari
  9 hónapja
  Köszönöm szépen a 6. és 7. részt is!!!!!

 • szdkari
  10 hónapja
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!

 • Lai
  10 hónapja
  Nagyon szépen köszönöm! Elkészült az 5.rész, jó szórakozást!

  Joo Won meglepetésszerű sajtótájékoztatója zűrzavart idéz elő. Bár szárnyra kapott a hír, mégsem úgy alakult, ahogyan azt várta. Eközben Do tanácsos és Lee Chang Jin a terv szerint folytatják az újjáépítést, erőt merítve Jin Mook elesettségéből és gyötrelméből. Miután Dong Sik tudomására jut, hogy ilyen mocskos módon használják fel őt a kampányaikhoz, azon nyomban odasiet, és erőteljes dulakodásba torkollik az egész. Később Joo Won nyomást gyakorol Dong Sik-ra és színt vall egy újonnan felfedezett titokról, de nem várt fordulatot vesz a szóváltásuk.


 • szdkari
  10 hónapja
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a negyedik részt. Első az egészség!!!! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

 • Lai
  10 hónapja
  Sziasztok! Elkészültem a 4.epizóddal. Köszönöm szépen mindenki türelmét. A fejfájásom után egy másik egészségügyi probléma miatt nem tudtam fordítani, ezt Ázsia Ékkövein a sorozat fórumán bőven kifejtettem. Most viszont meghoztam a következő részt, ami egyre rejtélyesebb eseményeket tár fel. Jó szórakozást!

  Futótűzként terjed a városban, hogy a sorozatos eltűnési ügyek első számú gyanúsítottja egy rendőr. Joo Won szemügyre veszi, hogyan alakulnak a dolgok Dong Sik őrizetbe vétele után, és megpróbálja őt gyilkosként feltüntetni, néhány ember azonban segít neki. Eközben Munju polgárai és azon emberek miatt, akik a város újjáépítését próbálják előnyükre használni, a Kang Min Jung-ügy irányt változtat. Dong Sik és Joo Won mindketten a maga módján intézi a dolgokat • szdkari
  10 hónapja
  Köszönöm a harmadik rész fordítását.

 • Lai
  10 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész is, jó szórakozást!

  Manyang-ot, az egykor békés kisvárost, elborítja a szomorúság és a félelem. Kang Min Jung nyomának felkutatása során egyre súlyosabb titkok kerülnek felszínre, Joo Won pedig nehéz helyzetbe kerül. Dong Sik tovább provokálja Han Joo Won-t, aki egyre nehezebben bírja visszafogni magát. Eközben egy hitelesnek tűnő nyom megfordítja a nyomozás teljes állását.


 • szdkari
  10 hónapja
  Nagyon izgalmas, titkokkal teli volt az első rész. Köszönöm a gyors másodikat!!!

 • Lai
  10 hónapja
  Nagyon szívesen szdkari! Elkészült a következő rész is, jó szórakozást!

  Az azonosítatlan holttestet törvényszéki nyomozók veszik magukhoz, hogy megállapítsák, kihez tartozik. Joo Won egyre gyanakvóbb, ezért nyomozni kezd Dong Sik után, Dong Sik pedig beleássa magát Joo Won múltjába. Kölcsönös bizalmatlanságuk egyre inkább erősödni látszik. Amikor elmennek, hogy feltérképezzenek egy hatáskörük alá tartozó területet, megdöbbentő dologra lesznek figyelmesek.


 • szdkari
  10 hónapja
  Köszönöm az első részt!!!!!

 • Lai
  10 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Manyang egy kisváros Szöul külvárosában és meglehetősen hétköznapi. Azonban egy 20 évvel ezelőtti megoldatlan sorozatgyilkosság a mai napig sok kérdést vet fel. Egy fiatal diáklány nyomtalanul eltűnt, akinek csak a levágott ujjait találták meg, és egy másik lány holtteste is előkerült. Han Joo Won felügyelő érkezése mindenkit meglep a Manyang Rendőrállomáson, és bár sem Dong Sik, sem ő nem szimpatizálnak egymással, végül partnerekké válnak. Az éjszaka leple alatt egy idős, előrehaladott demenciában szenvedő férfi keresésére indulnak egy kietlen nádmezőre, ahol egy csontvázra bukkannak.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások