Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

HOZD LÉTRE A SAJÁT LISTÁDAT!

Beleuntál, hogy nem tudod nyomonkövetni mit láttál már? Elfelejteted, melyik sorozatot akartad megnézni? Itt az ideje, hogy kényelmesen nyomon tudd követni, milyen filmeket és sorozakat láttál már. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd belépni az oldalunkra és azonnal összeállíthatod a saját listáidat.

Pár kattintással könnyedén be tudod állítani, mely filmeket láttad már, melyeket nézed most és melyeket szeretnéd megnézni. Nem kell kockáspapírra jegyzetelned, a többezres, folyamatosan frissülő adatbázisunk minden darabja csak rád vár!

Attól sem kell félned, ha valamit nem találsz az adatbázisunkban, nincs más dolgod, csak jelzed nekünk és mi hamarosan felvesszük azt.

Sőt nem csak filmeket és sorozatokat jelölhetsz meg, hanem akár kedvenc színészeket is elmentheted és könnyedén kilistázhatod mely sorozatokban játszottak, hátha van köztük, amit még nem láttál!

Irány a regisztráció Irány a belépés
Cookie beállítások