Friss drámáink:
Card image cap

KPOP a jégen

Brigi

A VIXX együttes énekese, N a napokban osztotta meg a rajongóival az örömhírt, miszerint megfelelt a Koreai Országos Korcsolyázó Szövetség kritériumainak és sikeres vizsgát tett. Edzője, Choi Inhwa is megdicsérte őt kitartásáért, hogy nem adta fel a sok esés és sérülés ellenére sem, és hogy sikerült eljutnia idáig.


[Choi Inhwa edzőnő és N a megmérettetés után]

Ez nem jelenti persze azt, hogy N-t hamarosan nemzetközi versenyeken látnánk, hiszen a (felnőtt) korcsolyázásnak Koreában is több szintje és teljesítendő kritériuma van, akárcsak nálunk. De a feltöltött videója alapján jól látszik, hogy N szépen halad a tanulással.Nem ő az első kpop híresség, aki korcsolyát ragad: az SBS csatorna "Kiss and Cry című szórakoztató műsorának kedvéért 2011-ben több koreai topsztár is kipróbálta magát a jégen. A Magyarországon "Sztárok a jégen" néven ismert formátumú programban hírességek és profi korcsolyázók álltak párba hétről hétre, hogy egy többkörös versenyt és szavazást követően a legjobb páros győzedelmeskedhessen.

Az f(x) énekesnője, Krystal egy hatszoros koreai bajnok műkorcsolyázó, Lee Donghwun párja volt.A TVXQ! karakteres vezetője, U-Know Yunho a svájci-koreai kettős állampolgár Claudia Müllerrel korcsolyázott együtt.Son Dambi szólóénekesnő a nála némileg fiatalabb Cha Oreum párja lett.IU pedig Cho Inhwa mellé társult.2009-ben Min Hyorin énekesnő-színésznő az MBC drámasorozatának, a Triple-nek a kedvéért szintén hónapokon át készült műkorcsolyázó főszerepére.A sorozatban Song Joongki is feltűnt gyorskorcsolyázóként, mely szerep nem állt távol tőle, hiszen televíziós és filmes karrierje előtt maga is aktív versenyző volt e szakágban.
Bónusz:

IU és Jang Geunsuk a "Pretty Man" sorozatban szintén korcsolyázni mentek egy randevú során.

Film adatlap

Triple

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2009-06-11
Epizódok száma
16
Egy ifjú műkorcsolyázónő útja a hírnév felé.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Banda adatlap

VIXX

Debütálásuk dátuma
2012-05-24
Ez a banda/előadó szerkesztőre vár. Jelentkezz!...
Tovább a/az VIXX adatlapjához!
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • gigi43
  3 éve
  A "Tripla" című sorozat nekem "kötelező megnézendő" volt, mivel SJG rajongó vagyok :) Egyébként szinte minden télen játszodó rom-com sorozatban a főszereplők biztos egyszer elmennek korcsolyázni :) Nekem az első amiben láttam az a Full Hause volt Rain és Song Hye Go....Egyébként a mostani téli olympia előtt volt egy 4 részes sorozat "Short" címen amiben Kang Tae Oh "5urprize" tag,és színész, Yeo Hoi-Hyeon színész,gyorskorcsolyázókat alakítottak versenyezve az olympiai csapatba való bekerülésükért :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  Én is köszönöm, nekem is újdonságok voltak. Na de , hogy Song Joong Ki gyorskorcsolyázó volt .... :) Kis "zseni". :)
 • Köszönöm szépen, számomra érdekes infók voltak:)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások