Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


KPOP a jégen

Brigi 3030 megtekintés, 3 hozzászólás
A VIXX együttes énekese, N a napokban osztotta meg a rajongóival az örömhírt, miszerint megfelelt a Koreai Országos Korcsolyázó Szövetség kritériumainak és sikeres vizsgát tett. Edzője, Choi Inhwa is megdicsérte őt kitartásáért, hogy nem adta fel a sok esés és sérülés ellenére sem, és hogy sikerült eljutnia idáig.


[Choi Inhwa edzőnő és N a megmérettetés után]

Ez nem jelenti persze azt, hogy N-t hamarosan nemzetközi versenyeken látnánk, hiszen a (felnőtt) korcsolyázásnak Koreában is több szintje és teljesítendő kritériuma van, akárcsak nálunk. De a feltöltött videója alapján jól látszik, hogy N szépen halad a tanulással.



Nem ő az első kpop híresség, aki korcsolyát ragad: az SBS csatorna "Kiss and Cry című szórakoztató műsorának kedvéért 2011-ben több koreai topsztár is kipróbálta magát a jégen. A Magyarországon "Sztárok a jégen" néven ismert formátumú programban hírességek és profi korcsolyázók álltak párba hétről hétre, hogy egy többkörös versenyt és szavazást követően a legjobb páros győzedelmeskedhessen.

Az f(x) énekesnője, Krystal egy hatszoros koreai bajnok műkorcsolyázó, Lee Donghwun párja volt.



A TVXQ! karakteres vezetője, U-Know Yunho a svájci-koreai kettős állampolgár Claudia Müllerrel korcsolyázott együtt.



Son Dambi szólóénekesnő a nála némileg fiatalabb Cha Oreum párja lett.



IU pedig Cho Inhwa mellé társult.



2009-ben Min Hyorin énekesnő-színésznő az MBC drámasorozatának, a Triple-nek a kedvéért szintén hónapokon át készült műkorcsolyázó főszerepére.



A sorozatban Song Joongki is feltűnt gyorskorcsolyázóként, mely szerep nem állt távol tőle, hiszen televíziós és filmes karrierje előtt maga is aktív versenyző volt e szakágban.




Bónusz:

IU és Jang Geunsuk a "Pretty Man" sorozatban szintén korcsolyázni mentek egy randevú során.

Film adatlap

Triple

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2009-06-11
Epizódok száma
16
Egy ifjú műkorcsolyázónő útja a hírnév felé.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Andante
lapishun 2994 megtekintés, 1 hozzászólás Vannak sorozatok, amiknél az előzetesnek köze sincs a majd megjelenő doramához. Az Andante majdnem ilyen. De csak majdnem. Az előzetes
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai
lapishun 2206 megtekintés, 1 hozzászólás Ma rendhagyó módon egy animéről fogok írni, mégpedig egy elég érdekes darabról. A fenti kép alapján a legtöbben legyintettek, miszerint
Radio Romance - 1. rész után
lapishun 3359 megtekintés, 1 hozzászólás A Radio Romance azok közé a sorozatok közé tartozik, amiket nehéz nem szeretni. Nincs benne semmi különleges... sőt
2017 Doramáinak férfiai
Wu Xing 4791 megtekintés, 18 hozzászólás Elöljáróban csak annyit, hogy ez az én teljesen szubjektív listám, amit a 2017-ben látott doramák alapján állítottam össze. Azt hiszem,
Cookie beállítások