Friss drámáink:
Triple
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.50 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-06-11

Epizódok száma
16
Lee Ha Ru gyerekkorától kezdve korcsolyázik, és egykor igencsak tehetséges versenyzőnek számított. Ám amikor 13 éves korában az édesanyja és mostohaapja életét veszti egy baleset során, úgy dönt, felhagy a versenyzéssel. Vér szerinti édesapjához kerül, és egy vidéki kisváros jégcsarnokában gyakorolgat tovább, és néha besegít Nam edző kezdő csoportjainak oktatásába.

Az autóbaleset nemcsak a versenyzéstől és a műkorcsolya pezsgő világától választotta el Ha Rut, hanem mostohatestvérétől, Shin Hwaltól is, aki a fővárosban maradt, és egy sikeres reklámügynökségnél talált munkát. Szülei egykori házában együtt lakik Jo Hae Yoonnal és Jang Hyun Tae-vel, a két lökött reklámzsenivel, mégse érzi igazán, milyen családként, szeretetben élni, és nem is tartja a kapcsolatot Ha Ruval. A lány ennek ellenére rajong érte, és 18 évesen úgy dönt, folytatni akarja a versenyzést. Ezért – mint derült égből a villámcsapás – beállít bálványozott bátyjához, hogy nála lakhasson, míg Szöulban tanul és edz. Shin Hwal eleinte egyáltalán nem örül új lakójának, ám húga és barátai törődése lassan elindítja őt a megbékélés és boldogság útján…
Lee Sun Kyun
Jo Hae-Yoon szerepében
Song Joong Ki
Ji Poong Ho szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 Az osszes resz felirata Brigi 230
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • KPOP a jégen
  Újabb idol korcsolyázó születőben?
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • lapishun
  2 éve
  Szia Marika!

  Igen, a DA-ról töröltek minden feliratot. De frissítettük itt a feliratot, most már letöltheted őket.

 • Marika
  2 éve
  Sziasztok, szerettem volna letolteni a sorozatot a DA írja hogy az oldal nem létezik...esetleg torolve lett? ...koszonom a választ.

 • kikyou8802
  3 éve
  Érdekes és egyben szórakoztató is volt ez a sorozat és plusz öröm volt hogy a kedvenc színészeim is benne voltak a sorozatban.

 • gigi43
  3 éve
  Köszi szépen, hogy ide is elérhetővé tetted !

 • jobi66
  3 éve
  Köszönöm szépen.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások