Friss drámáink:
Game of hunting
Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
romantikus

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2017-11-06

Epizódok száma
52
A koreai drámák miatt elszoktam attól, hogy egy sorozat főcímmel kezdődjön, így hát kellemes meglepetés volt a Game of Hunting első perce az igen hangulatosra sikerült introval.
Fura módon az első epizód első fele úgy telt el, hogy észre sem vettem, hogy egy kínai drámát nézek, nem volt tenyérbe mászó propaganda, sőt mintha némi társadalomkritika is vegyült volna a dramatikus történetbe.
Sajnos az első részből lehetetlen még megítélni, miről fog szólni a sorozat, de ha tartják ezt a színvonalat, amit eddig hoztak, akkor ez tényleg remek kínai sorozattá válik.
A színészek játéka meglepően jó, s bár itt-ott túlságosan szűk keretek közé vannak szorítva (a romantikus jeleneteknél ez tisztán látszik, hogy a rendező túl szorosan fogja őket, s nem engedi a színészeket szabadon játszani), mégis aprólékos munkával és nagy odafigyeléssel alakított karaktereket kapunk.
A fényképezés és a forgatókönyv egyértelműen a nyugati példát követik és egész jól is sikerült, nem csak másolni tudtak, hanem összevegyíteni a pozitív példát a modern kínai világgal.
Lehet, hogy ez lesz az első kínai sorozat, amit végig nézek?
Értékelés:
7/10
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások