Friss drámáink:
Faith (The Great Doctor)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.54 (26 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-08-13

Epizódok száma
24
Cho Young (Lee MIn Ho) királyi testőr és harcosai feladata, hogy megvédjék koruk királyát Gongmint, aki hosszú ideig raboskodott Kínában és egy mongol hercegnőt kellett elvennie, hogy hazatérhessen országába. A hazavezető úton merényletet kísérelnek meg ellenük, a király feleségét, Nogoong hercegnőt egy életveszélyes kardvágás éri. Mivel az akkori orvostudomány nem tudja megmenteni, Choi Young az a feladatot kapja, hogy hozzon egy "mennyei orvost" , aki megmentheti a hercegnőt. A harcos egy időalagúton keresztül eljut Szöulba a COEX épületébe, ahol 2012-ben orvos sebészeti nemzetközi találkozó van. Choi az egyik előadásra betévedve ismerkedik meg Dr. Yooval, akinek orvosi alkalmasságáról a helyszínen győződik meg egy mély kardvágás során. Ezt követően a harcos magával ragadja az orvosnőt és a nyitott időkapun keresztül visszatér hercegnő megmentésére.
Kalandok sora következik, szerelemmel, akadályokkal, időutazással gazdagítva.
M.
Baek Gwang Doo
Baek Choong Suk szerepében
Kang Chang Mook
Dol-Bae szerepében
Kim Hee Sun
Yoo Eun-Soo szerepében
Kim Jong Moon
Oh Dae-Man szerepében
Kim Soo Yeon
Deo-Gi szerepében
Lee Byung Joon
Jo Il-Shin szerepében
Lee Min Ho
Choi Young tábornok szerepében
Park Se Young
Princess Nogoog szerepében
Phillip Lee , Lee Kwang Hoon
Jang Bin szerepében
Ryu Deok Hwan
King Gongmin szerepében
Shin Eun Jung
Hwa Soo-In szerepében
Sung Hoon
Cheon Eum-Ja szerepében
Yoon Gyun Sang
Deok-Man szerepében
Yu Oh Seong
Ki Cheol szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Diki
  3 éve
  Lehet, hogy Lee Jon Gi lett volna eredetileg a főszereplő, de ez a "véletlen" kapott szerep tökéletes Lee Min Ho számára. :)

 • jobi66
  3 éve

 • monami
  3 éve
  Imádom Minho-t, igazi szépfiú és tehetséges is! Már megnéztem 3x, de időnként egy-egy részt csak úgy újra nézek. A harcjelenetek nagyon valódiak, tetszik, látványos. Nem is értem, hogy a magyar csatornák miért nem vásárolnak ilyen filmeket és vetítenék naponta.
  Én minden Minho-s filmet megnéztem már, bár nem minden esetben tetszik a főszereplő nő aki mellette van, egyesek cseppet sem illenek egy ilyen idollhoz. :)
 • Igazad van amoni, én is belehabarodtam a filmbe is meg Min Ho-ba is.

 • monami
  3 éve
  Annyira élethűen játszik Lee Min Ho, hogy aki elkezdi véleményem szerint bele is szeret. Nagy kedvencem Min Ho és Lee Jon Gi is, de ez a karakter most nagyon MinHo-s. Lee Jon Gi pl. Iljimeben nagyon remek-más filmben is-. Nem lehet abbahagyni! ;)
  /Utána lehet olvasni: Choi Young (1316–1388) koreai tábornok volt a Korjo-dinasztia idejében, akire a koreaiak „megmentőként” tekintenek. /

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  A tábornok, Choi Young szerepét Junkinak szánták, de éppen katonai szolgálatát töltötte, így Lee MinHo jutalomjátéka lett. Ha Choi Young csak feleennyire szép és hősies volt..., ebben a sorozatban garantáltan mindenki beleszeretett MinHoba, még az is, aki amúgy nem bírja. A sorozat zenéjét nem bírod abbahagyni,ha elkezded hallgatni.
  A női főszereplő, Kim HeeSeon 10évvel idősebb MinHonal, de ez nem látszik. Talán, sőt egészen biztosan totál lényegtelen,hogy a szereplők egy része valós személy volt. Mindegy! Mindenki a szerelemnek drukkol!! :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások