Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Adult trainee

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.75 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2021-11-21

Epizódok száma
7

Maszturbáló, ecigiző fiatalok egy koreai sorozatban??? Mi van??!?!
Megmondom őszintén, ennyire még nem lepődtem meg koreai darabon. Ahogy megpillantottam Miyeon (igen, Miyeon a (G)I-dle -ből) szájában a füstölőg ecigit, majdnem lefordultam a székről. Noffene... ez valami új. Végre nem csak rózsaszín szemüveg mögül látjuk a koreai ifjúságot? Jó, azért nem mondom, hogy ne lenne elég rózsaszín a sorozatban (legalábbis az első részben), de a maszturbációról leszokni kívánó fiú, mint főszereplő, igen szokatlan választás egy ifjúsági sorozatban.
A sorozat 3 fiatal párocska történetét mutatja be, koreai mércével kendőzetlenül. Meglepően friss élményt nyújt. A nevelő célzat mellett meglehetősen szórakoztató is, sok felhőtlen pillanatot nyújt. Apropó nevelés... ott még nem járok, hogy tudjam, egyet értek-e a mondandójával, egyelőre fenntartásokkal kezelem.
A rövidségével ellentétben ne webdrámát (és az ezzel járó sutaságot) várjunk, rendes, tévébe való darabról van szó. Így mindenkinek ajánlom. 20-on túl azoknak, akik felhőtlen szórakozásra vágynak, 20-on innen pedig azoknak, akik akár magukra is ismerhetnek a szereplőkben.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    7 7. rész lapishun 50
    6 6. rész lapishun 146
    5 5. rész lapishun 241
    4 4. rész lapishun 229
    3 3. rész lapishun 250
    2 2. rész lapishun 234
    1 1. rész lapishun 564
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások