Friss drámáink:
Itaewon Class
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-01-20

Epizódok száma
16
Történet Park Saeroyi életéről.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  4 hónapja
  Itaewon Class - Bosszúra Éhesen
  Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes, kb. 64-88 perces (átlag 70 perces) epizódok. Műfaja: dráma, romantikus.
  Számomra 2020-as év egyik legzseniálisabb sorozata, ez is a 2020-as év egyik legjobbja. Előttem már sokan ajánlották és szerintem még utánam is sokan fogják még.
  Minden korosztálynak nagyon jó, de fiatalabbaknak meg egy nagyon motiváló és tanulságos sorozat-történet. A sorozat-történet nagyon jól bemutatja miként kéne az embereknek viselkednie egymással, elfogadni egymást, hogyan és milyen módon érje el a céljait-vágyait (és azt is tökéletesen bemutatja, hogy miként nem kéne ezeket).
  A sorozat nagyon lendületes, pörgős, tanulságos, motiváló, energikus és számomra sokszor váltott ki pozitív érzésekkel való feltöltődést. A sorozat-történet-karakterek-színészek nagyon könnyen eléri(k) azt, hogy szerethető legyen. (Persze ezek mellett a sorozatban sok gonoszság és dráma is van.)
  Történetről:
  Az első két része a történetnek a bevezetője (és itt még sok karkaterrel nem is ismerekedünk meg bővebben vagy egyáltalán, ezért is volt olyan jól összerakva a történet, számomra így sokkal tartalmasabb volt a sorozat). A főszereplő srác új középiskolába megy és első napján megvédi egy diáktársát egy zaklatótól. A zaklató apja egy étteremi vállalkozási céget vezet ahol a srác apja is dolgozik. Az apát elbocsájtják és fiát meg kirúgják az iskolából. Az apát egy balaset éri, amit a zaklató okozott és a haragját a fia nem tudja visszatartani ezért börtönbűntetést kap. Ezek után úgy dönt, hogy megakarja majd semmisíteni a céget és bosszút állni a cégvezető apán és annak fián.
  Harmadik résztől két időugrás is lesz és mégtöbb karakter kapcsolódik be a történetben. Ebben a sorozatban mindkét fő gonosz-negatív karakter nagyon jó volt. Nagyon jó volt egy kicsit megismerni-látni Szöul Itaewon nemzetközi-színes-multikulti negyedét. Szerelmi háromszög, társadalmi kérdések, emberi-üzleti kapcsolatok, ármány és mindezt ami körül veszi (és be is árnyékolja) a bosszú.
  Nagyon sokat lehetne még írni arról, hogy az első két bevezető részek után még mik fognak történi, mert ez egy nagyon tartalmas sorozat sok-sok tanulságos mondanivalóval.
  A sorozathoz nagyon jó zenéket-dalokat csináltak.
  Szereplők (remek színészi gárda volt a sorozatban):
  -Park Seo-Joon (elképesztően jó alakítást nyújtott, imádtam, év színésze díjat is kapot ezért a szerepért, The Divine Fury, Parasite, Be With You, Midnight Runners, The Beauty Inside, What's Wrong With Secretary Kim, Fight For My Way, Hwarang, Kill Me, Heal Me)
  -Kim Da-Mi (számomra ő most már egy kedvenc Dél-Koreai színésznőm lett, imádnivaló volt, nagyon-nagyon jó színész, remélem még sokat fogják foglalkoztatni, The Witch Part 1: The Subversion)
  -Kim Dong-Hee (Extracurricular-Tanórán Kivüli Foglalkoztatás sorozatban is már megmutatta, hogy egy remek színész)
  -Ryoo Kyung-Soo (börtönben megismert barát)
  -Lee Yoo-Young (ő egy színésznő, transzexuális karaktert jól hozta)
  -Chris Lyon (színesbőrű karakter, ami ritka Dél-Koreai produkciókban)
  -Yoo Jae-Myung (nagyon-nagyot alakított gonosz-negatív karakterként, igaz nagyon jól meg is volt csinálva-írva ez a karakter ezért is kellett egy nagyon jó színész erre, nagyon sok mindenben szerepelt már, Voice Of Silence, King Maker, Bring Me Home, Moonlit Winter, The Gangster, The Cop, The Devil, V.I.P., A Day, The Tiger, Monster, Vincenzo, Life, Hwarang)
  -Kwon Na-Ra (Your Honor)
  -Ahn Bo-Hyun (ő is nagyon jól hozta a gonosz-negatív karaktert, Kairos, Dokgo Rewind, Descendants Of The Sun)
  -Kim Hye-Eun (Pandora, Are You Human?, Secret Affair, The Guest, Mr. Sunshine, D-Day)
  További szereplők:
  -Yoon Kyung-Ho, -David Lee, Son Hyun-Joo (mindhárom színész már nagyon sok mindenben szerepelt)

 • HaNa
  1 éve
  Ez igaz!! Minden szereplő a helyén volt és nagyszerű! Kiválóan szórakoztam. És valóban Kim Da Mi is kiemelkedőt nyújtott végig!

 • edimir
  1 éve
  Szerintem is.:) Park Seo Joon mellett azért nálam Kim Da-Mi alakítása is roppant meggyőző volt Vadócként.

 • HaNa
  1 éve
  Szerintem az év egyik legjobb sorozatát látta az, aki megnézte a sorozatot! Nagyon jó, végig lebilincselő történet. Szerencsés szereplőválogatás, Park Seo Joon is kiváló a szerepében.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások