Friss drámáink:
The Divine Fury
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
horror

Értékelés
4.00 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-07-31

Epizódok száma
1
A történet Park Yonghouról (Park Seo-Joon) szól, aki isteni erőket szerez, hogy felvehesse a harcot egy hatalmas gonosz erővel. Miután fiatal korában elvesztette apját, Yonghou megtagadja Isten létezését. Nem bízik az emberekben és mélységesen neheztel a Mindenhatóra. Ezt a haragot arra használja, hogy sikeres MMA-harcos legyen. Évekkel később harcművészeti bajnokká válik. Egy napon olyan jeleket fedez fel a tenyerén, amelyek megfelelnek Jézus - kifeszítés által - elszenvedett sebeinek. Remélve, hogy megszabadul a fájdalmas megbélyegzéstől, Ahn atya (Ahn Sung-Ki) segítségét kéri. Ahn atya azonban hirtelen veszélybe kerül, Yonghou pedig megmenti őt a stigma és a harcművészeti képességeinek köszönhetően. A pap potenciált lát Yonghouban, miután sebe legyőzött egy démont. Mégha tagadja is, Yonghou felismeri a stigma hatalmát. Amikor az atya iránti kapcsolata elmélyül, ördögűzéseket kezd el végezni. Egy Jisin nevű gonosz alak azonban megöl egy Minjoo nevű lányt, akin nemrégiben ördögűzést végeztek. Jisin áldozatokat toborzott Lucifer démonjainak légiójába. Egy tervvel áll elő, hogy még több embert raboljon el és öljön meg. Ahn atya és Yonghou megpróbálják legyőzni őt, de az atya halálosan megsebesül a harcban. Yonghou erőt vesz attól az Istentől, amelyet egyszer elutasított, hogy harcoljon az erős, alvilági gonosz, Jisin ellen...

Ahn Sung Ki
Ahn atya szerepében
Park Seo Joon
Park Yonghou szerepében
Woo Do Hwan
Jisin szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 450p verzióhoz Lai 317
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • juud
  1 éve
  nikipolcz ne bántódj meg, ez a hely már korábban letisztult, és nem tesznek ki itt online nézhetőségeket. csak a feliratot tudod magaddal vinni.

 • nikipolcz
  1 éve
  Látom már hogy ez nem az a hely amit kerestem. ez van.

 • nikipolcz
  1 éve
  Sziasztok! Megkérdezhetem hogy ezen az oldalon hogy lehet filmet nézni? Be vagyok regisztrálva de csak a feliratot találom a The Divine Furyhoz, magát a film linkjét nem. Tudna valaki segiteni?

 • nemethbaby
  1 éve
  ÓRIÁSI KÖSZÖNET a feliratért, márt nagyon szerettem volna látni.

 • Lai
  1 éve
  Sziasztok! A felirat ehhez a verzióhoz készült, innen letölthető: https://mega.nz/#!OyRGGYyD!rnIRM27Zui7yatDAg2sXajNncqHvifRaAlz7vhqVzZo

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások