Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Goblin

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.74 (42 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-12-02

Epizódok száma
16

A dráma alapjául egy mese szolgál. A főszereplő Kim Shin a 939 éves örökéletű goblin, a jó lelkek védelmezője, aki a feleségét keresi, az egyetlent, aki képes megmenteni őt a magányos örök élettől. Kim Shin a Kaszás főbérlője is egyben. Wang Yeo az emlékezetét vesztett jóképű Kaszás , aki az emberi lelkeket haláluk után további útjukra segíti és próbálja feltárni saját múltját. A történet harmadik főszereplője Ji Eun Tak végzős gimnazista lány, aki a hányattatott sorsa ellenére megpróbál optimista maradni. Ő egy véletlen folytán képes megidézni a Goblint, és innentől kezdetét veszi kedves és romantikus történetük. A sorozat főszereplőit számos szeretnivaló mellékszereplő kíséri , akik története teljes egésszé formálja a fő szálat.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Gong Yoo
Goblin szerepében
Hwang Suk Jung
fortune-teller / ghost szerepében
Kim Byung Chul
Park Joong-Hun szerepében
Kim Go Eun
Ji Eun-Tak szerepében
Kim Min Jae
a király szerepében
Lee Dong Wook
Kaszás szerepében
Yoo In Na
Sunny szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások