Friss drámáink:
Miss Hammurabi (2018)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.67 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-05-21

Epizódok száma
16
A JTBC csatorna tűzi műsorára a kicsit rendhagyó 16 részes jogi drámát Go Ara, Infinite L és Sung Dong Il főszereplésével. A főszereplők személye nagyon ígéretessé teszi a drámát.

Park Cha Oh Reum (Go Ara) egy fiatal 20-as éveiben járó idealista bíró, tele az újoncok minden lelkesedésével és igazságkeresésével. Magával ragadó személyeség, pozitív kisugárzással, így maga mellé tudja állítani az embereket.

Im Ba Reun (Infinite L) egy szabálykövető fiatal bíró, aki nagyon is tökéletesnek látszik kívülről, de belül mindössze arra törekszik, hogy csendes, békés életet éljen, nem vágyik magasabb pozícióba.

Han Sae Sang (Sung Dong Il) a realsita főbíró. Ő megkésve lett bíró, így ő gondolkodik tapasztalatai révén a legvalóságosabban az életről. Nagyon igyekszik megtalálni a helyes középutat a két fiatal bíró között.

A sorozat különlegessége abban rejlik,hogy nem hatalmas korrupciós ügyeket oldanak meg a politika és a chaebolok világából. Sokkal fontosabb lesz a három bíró személyisége, kapcsolatuk. Az általuk tárgyalt bírósági ügyek is mindennapiak lesznek, de ugyanúgy megoldásra várnak..

数奇
Go Ara
Park Cha Oh Reum szerepében
L (Kim Myung-Soo)
Im Ba Reun szerepében
Lee Elijah
Lee Do Yeon szerepében
Ryu Deok Hwan
Jung Bo Wang szerepében
Sung Dong Il
Han Se Sang szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • Miss Hammurabi - 1. rész után
  Újabb jogi dráma? Már megint? Ne már!
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  1 hónapja
  Miss Hammurabi
  Park Cha O Reum egy újonc bírónő. A 20-as éveinek közepén jár, és a "szemet-szemért" elvet helyezi előtérbe minden egyes ügye során. Nem fogadja el az előítéleteket és nem követi vakon a hatóságot. Az ügyekkel való foglalkozás során, ő és kollégái, beleértve az elit bírót, Im Ba-Reun-t is, aki szigorúan követi az ő saját stratégiáját, hogy minden, amit hisz helyes, rájönnek arra, hogy egyre jobb emberré kezdenek válni az esetek után.
  Online: Sorozatbarát.

 • nemethbaby
  1 éve
  Lassan, de nézem - amikor sikerül a forditónak feliratozni.

 • Pupunja
  2 éve
  Sziasztok!
  Ezt esetleg fogja fordítani valaki?
  Köszönöm!

 • Kahlil Gibran
  2 éve

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások