Friss drámáink:
Gap Dong
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-04-11

Epizódok száma
20
Gab Dong / Memories Of Murder / Kab DongGapdongi / Gapdongi / 갑동이
2014 [tvN]

Krimi, Thriller, Misztikus, Akció, Melodráma

1996, egy (képzeletbeli) város, Iltan, Gyeongi tartomány:
Egy fiatal lányt brutálisan meggyilkol egy ismeretlen tettes sötét éjszaka. 1993 óta ez volt a 9. gyilkosság, ami egymást követően a városban történt, 12 km-es sugáron belül. A rendőrség megállapította, hogy egyetlen férfi áll a bűncselekmények mögött és maguk között a Gap Dong becenevet adták a gyilkosnak. Yang Cheol nyomozó (Sung Dong Il) meg van győződve róla, hogy a tényleges tettes a városban élő, nem teljesen ép elméjű Ha Il Shik. A nyomozó megkísérelte a letartóztatását, de nem sikerült, mert Ha Il Shik öngyilkosságot követett el, hogy bebizonyítsa ezzel az ártatlanságát. Halála arra ösztönözte az egyetlen fiát, Mu Yeom-ot (Yun Sang Hyun), hogy zsaru legyen, felkutassa az igazi Gap Dong-ot és tisztázza az apja nevét.
17 évvel később Mu Yeom már nyomozó, aki úgy tölti a napjait, hogy zsákutcába tereli a fiatal korú bűnözőket, majd segít nekik. Miután Gap Dong ügye elévült bűncselekmény hiányában, bele kellett törődnie, hogy Gap Dong nincs többé. Hamarosan olyan bűntények követik egymást a városban, amely kísértetiesen hasonlít Gap Dong módszeréhez. Cheol közben magasrangú Tiszt lett, aki visszakerül saját kérésére Iltanba, hogy egyszer és mindenkorra elkapja Gap Dong-ot.

Az ismertetőt írta: CherryRock, a sorozat fordítójaChoo Soo Hyun
Oh Young Ae szerepében
Kim Ji Won
Ma Ji Wool szerepében
Kim Min-Sang (1968)
Choi Tae-Sik szerepében
Min Sung Wook
Nam Gi-Ri szerepében
Sung Dong Il
Yang Chul Gon szerepében
Yoon Sang Hyun
Ha Moo Yum szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Jázmin
  3 éve
  Bár nem nagyon szeretem az ilyen típusú sorozatokat, de az egyik kedvenc színészem miatt - Yoon Sang Hyun - elkezdtem nézni. Nagyon izgalmas volt, "lerágtam a körmeimet". Tetszett, de a műfaj továbbra sem lesz a kedvencem.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások