Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Heirs

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.29 (24 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-10-09

Epizódok száma
20

Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye) és néma édesanyja (Kim Mi-Kyung) szegények, nővére Amerikába él az anya minden pénzét lányának küldi, akiről azt hiszi egyetemre jár. Eun Sang utálja a szegény körülményeiket, szeretne ő is külföldi egyetemre menni, de ez csak nővérének lehet hiába dolgozik keményen. Nővére pénzt kér az anyjától mert férjhez megy Eun-Sang elhatározza hogy ő viszi el a pénzt személyesen, titokban pedig nem akar többé haza jönni. Elindul hát Amerikába, ahol megdöbbenve tudatosul, hogy nővére teljesen más életet él, csúnyán összevesznek nővére ráadásul minden pénzét elveszi még haza jönni se tud. A veszekedésnek szemtanúja Kim Tan ( Lee Min-Ho ), aki a családból kitaszított fiú nem mehet haza Amerikából bátyja miatt, aki a vagyon örököse. Kim Tan előtt többször is felbukkan Eun Sang aznap, látja ahogy az utcán kószál tudja nincs hova mennie, megsajnálja és segítséget ajánl neki. Pár napi együtt töltött idő elég Kim Tan-nak hogy beleszeressen Eun Sang-ba, amit ő is érez de tudja milyen nagy különbség van közöttük, ezért mélyen elfolytja érzéseit. Eun Sang gyerekori barátja segítségével haza jut, ami újabb meglepetés éri édesanyja eladta házukat és be költözött egy milliárdos család házába ahol ő a bejárónő. Kénytelen oda költözni bár az egész helyzetett utálja. A család beíratja egy elit iskolába, ahol titkolnia kell származását ide csak nagyon gazdag családok gyerekei járnak.
Kim Tan úgy dönt haza megy meg akar szabadulni a kitaszított helyzetből de ez sajnos családi bonyodalmakat hozz. Amikor haza ér meglepődve veszi észre Eun Sang a házukba lakik és a bejárónő lánya, aki persze semmit nem tud Kim Tan-ról.
( J )

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Jin Hyuk
Kim Won szerepében
Choi Won Young
Yoon Jae-Ho szerepében
Jeon Soo Jin
Kang Ye-Sol szerepében
Jeong Dong Hwan
Kim Tan apja szerepében
Jo Yoon Woo
Moon Joon-Young szerepében
Kang Ha Neul
Lee Hyo-Shin szerepében
Kang Min Hyuk
Yoon Chan-Young szerepében
Kim Ji Won
Rachel Yoo szerepében
Kim Mi Kyung
Cha Eun-Sang's mother szerepében
Kim Sung Ryoung
Han Ki-Ae Kim Tan édesanyja szerepében
Kim Woo Bin
Choi Young-Do szerepében
Krystal / Jung Soo Jung
Lee Bo-Na szerepében
Lee Min Ho
Kim Tan szerepében
Lim Ju Eun
Jeon Hyun-Joo szerepében
Park Hyung Shik
Jo Myung-Soo szerepében
Park Jun Keum
Jung Ji-Sook szerepében
Park Shin Hye
Cha Eun-Sang szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások