Friss drámáink:
Blind
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-08-11

Epizódok száma
1
Direkt kihangsúlyozom a főszereplőket, mert szinte a történet ismerete nélkül is rákattintok egy sorozatra, itt éppen filmre, ha a szereplők alapján jó drámát, krimit stb. várok/Feltételezek. A "Blind" jó választás, 111perc izgalom.

A film főszereplő hölgye Min Soo Ah (Kim Ha Neul), aki a rendőrakadémia tehetséges hallgatója volt, amikor egy tragikus éjszakán borzalmas autóbalesetet szenved, ahol elveszti testvérét (Park Bo Gum), valamint a látását, ami derékba töri rendőri pályafutását. A vakság bizonyos érzékek kiélesedésével jár,de azért nagy hátrány a világban való tájékozódásban. Valamint nagy segítsége vakvezető kutyája Seul Gi is...
Eltelt 3év a tragikus események után Soo Ah egy esős napon taxira vár, amikor egy furcsa idegen veszi fel a kocsijába, ahol a nőnek több mindent is megfigyel, megőriz, pl. illatokat... Amikor a "taxis" elüt valakit, sikerül elmenekülnie. A rendőrségen felkeresi Jo-nyomozót (Jo Hee Bong) és elmondja neki mit tapasztalat, valamint azt a gyanúját is, miszerint úgy véli a taxisok állnak a bűncselekmény háta mögött. Ugyanis egyre több nő tűnik el nyomtalanul, akiknek sorsáról semmi hír. A nyomozó nem hisz először a nőnek, de aztán megbizonyosodik a vakságból adódó különleges képességeiről. Továbbá feltűnik még egy szemtanú, egy 19éves fiatal fiú, Kwon Ki Sub (Yoo Seung Ho), aki azt vallja,hogy ő nem is hivatalos taxit látott,hanem egy külföldi autót.
Megkezdődik az üldözés, az elkövetőé, illetve fordítva, a gyilkos sem hagyhatja,hogy a szemtanúk életbe maradjanak..
数奇
Jo Hee Bong
Jo nyomozó szerepében
Kim Ha Neul
Min Soo Ah szerepében
Park Bo Gum
Soo Ah öccse szerepében
Yang Young Jo
Myung Jin szerepében
Yoo Seung Ho
Kwon Ki Sub szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  4 hónapja
  Blind (Vak)
  Dél-Koreai, 2011-es, Műfaja: Thriller, Dráma, Krimi, Akció, kb. 111 perces film.
  Nagyon izgalmas, végig pörgős film, nagyon jó színészi alakításokkal, a film több filmfesztivált megjárt és több díjat is megnyert. A vakvezető kutya nagyon szép és okos volt. A metrós jelenet nagyon izgalmas, durva és drámai volt.
  Kim Ha-Neul és Yoo Seung-Ho nagyon jól működtek együtt. Jo Hee-Bong remek, humoros és nagyon kedvelhető nyomozót alakított. Yang Young-Jo színész jól hozta az őrült pszichopata sorozatgyilkos, ami meghozta a filmnek a feszült hangulatott. Park Bo-Gum csak egy kissebb szerepben tűnik fel.
  Voltak a filmnek krimis-nyomozós részei, feszültséggel-izgalommal teli jelenetek és nagyon drámai történései.
  Történet:
  Kim Ha-Neul színésznő karaktere, aki rendőrnek készül egy autóbalesetben elveszíti látást és az öccsét (karrierje is véget ér). Eltelik 3 év, egy vakvezető kutya segíti és a társa is egyben. Céltalan az élete, a vaksággal már megtanult együtt élni, az öccse (Park Bo-Gum) halála miatt saját magát okolja.
  Egy nap késő este taxiba száll, a kocsi elüt valamit kiderül, hogy egy embert (erről később beszámol a rendőrségen, hogy egy cserbenhagyásos eset szemtanúja lett-volt) akinek kocsijába szállt egy pszichopata őrült sorozatgyilkos vezette az autót.
  A nyomozó (Jo Hee-Bong) akinek elmondja kezdetben nem hisz neki, de mível a lány bebizonyítja, hogy nagyon sok mindent érzékel a világból és ezért elkezdenek együtt nyomozni.
  Egy másik szemtanú (Yoo Seung-Ho) is jelentkezik, ami egy kicsit megkavarja a nyomozást.
  Közben a pszichopata gyilkos (Yang Young-Jo) figyeli őket és megpróbálja megakadájozni, hogy kiléte kiderüljön (elkövetett bűncselekményei-gyilkosságai ne derüljön ki).
  Szereplők:
  -Kim Ha-Neul (18 Again)
  -Yoo Seung-Ho (The Magician, Memorist, I'm Not A Robot, My Strange Hero, The Emperor: Owner Of The Mask, Remember: War Of Son, Imaginary Cat, I Miss You)
  -Jo Hee-Bong (The Pirates, Nokdu Flower, Avengers Social Club)
  -Yang Young-jo (Warrior Of The Dawn)
  -Park Bo-Gum (Seobok, Coin Locker Girl, Record Of Youth, Hello Monster/Remember You, Encounter)
  -Dolly (Labrador kutya)
  -Kim Mi-Kyung (18 Again, It's Okay To Not Be Okay, My Strange Hero, Hi Bye Mama, Was It Love, When I Was The Most Beautiful, Healer, The Master's Sun, Always, Kim Ji-Young: Born 1982)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Yoo Seung Ho-nak sem volt még 2 egyforma karaktere. Ő egy zseniális drámai színész!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedvelem Kim Ha Neul-t! És Seul Gi-t is! :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások