Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Whisper

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.38 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-03-27

Epizódok száma
17

Shin Young Joo (Lee Bo Young) határozott, céltudatos nő, aki történetünk kezdetekor már az esküvőjére készül rendőr kollégájával, amikor kiderül,hogy riporter apját gyilkossággal vádolják. A vád szerint megölte a kollégáját és egyben barátját, akivel közösen nyomoztak egy korruptciós ügyben. Már a nyomozás megkezdésekor megkérdőjelezhető,hogy úgy történtek-e az események, ahogy azt bizonyos személyek láttatni akarták. A rendőrnő fel is keresi a végtelenül tisztességesnek tartott Lee Dong Joon (Lee Sang Yoon) bírót, aki szinte megígéri, felmentő ítélet fog születni.
Lee bíró éppen beházasodni készül a neves Tae Baek Ügyvédi Irodába, úgy is, mint alkalmazott és az ügyvédi iroda vezetőjének vejeként is. A tárgyalás előtt megzsarolják, vagy elítéli Young Joo apját, vagy elveszt mindent, ellehetetlenítik, mint bírót,ha kell fel is függesztetik és nem lehet a Taebaek-veje sem. Dong Joon enged a zsarolásnak, elítéli a rendőrnő édesapját, akiről tudja,hogy ártatlan.
A tisztességtelen ítélet után Young Joo is tisztességtelen eszközöket vesz igénybe,hogy ő is megzsarolhassa a bírót. Terve sikerrel jár, Dong Joo hajlandó segíteni neki, beviszi magával az addigra rendőri állását felfüggesztő nőt a Taebaekhez titkárnőjeként. Fokozatosan saját lelkiismerete is feltámad, és mindent megtesz az igazság kiderítéséért. Józanul gondolkodó, leleményes férfi, de a cselekmény követése közben elgondolkodtam azon,hogy egyszer engedni a zsarolásnak és lelépni a tisztesség útjáról nem csak a lelkiismeretnek tesz rosszat, hanem hihetetlen hosszú és göröngyös út vezet a helyzet tisztázásáig, és akkor sem biztos a kimenetel. Lehet,hogy jobb vállalni az egyenes utat, akkor is,ha ezzel egzisztencia veszik, mert a tisztesség és hitelesség nehezen rehabilitálható...
Young Joo és Dong Joon összefognak a nyomozásban. Kiderül,hogy a Tae Baek Ügyvédi Iroda mélyen benne van a korrupt ügyekben, és az érintettek köre is rendkívül szerteágazó. Ezeket a feleket a közös érdek tartja meg a bűnben. És mind gazdag emberek, ahogy ezt koreai sorozatokban szívesen ki is hangsúlyozzák, a hatalmasságok a törvény fölött állnak..
Elég hosszadalmas a nyomozás. A dráma végéig kétséges, hogy sikerül-e felgöngyölíteni a szálakat, elítéltetni a bűnösöket, felmentetni az ártatlanokat, alakul-e romantika a két főhős között, valamint kérdéses Dong Joon további sorsa is, bűnhődik-e ő is?


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jo Jae Ryong
Yoo Jong-Soo szerepében
Kim Hong Fa
Kang Yoo-Taek/Jung Il apja szerepében
Kim Kap Soo
Choi Il Hwan/Taebaek főnök szerepében
Kwon Yool
Kang Jung Il szerepében
Lee Bo Young
Shin Young Joo szerepében
Lee Sang Yoon
Lee Dong Joon szerepében
Park Se Young
Choi Soo Yeon/Il Hwan lánya szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások