Friss drámáink:
Korean Peninsula / Hanbando (2012)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-02-06

Epizódok száma
18
A Koreai-félsziget 1100 km mélyen nyúlik a Csendes-óceánba. A történelmi esemélyek következtében ezen a félszigeten 1953. júl. 27.óta 2 ország található, Észak-és Dél-Korea. A 3 éves háborút azonban csak abbahagyták, mert egyelőre csak egy törékeny fegyverszünet különíti el egymástól a testvérnépeket. Különböző társadalmi és gazdasági fejlettségen áll jelenleg a 2 Korea, de a fegyverkezésből egyik sem enged.
A sorozatunk hátterét is ez a tény adja, a jövő azonban a valóságtól eltérően tárul elénk. A dráma eseményei alapján a két ország nagyon jó kapcsolatban áll egymással. Közösen fejlesztettek és hoztak létre egy tudósok által működtetett metál-hidrát kutatóállomást. A kutatást dél-koreai részről Seo Myung Joon (Hwang Jung Min), észak-koreai részről Lim Jin Jae (Kim Jung Eun) vezeti. Ők a történet főszereplői, és kettejük kapcsolata biztosítja a dráma romantikus eseményeinek sorát.
A történések felgyorsulnak a sorozatban, amikor az észak-koreai elnök Szöulba látogat,hogy a dél-koreai elnökkel együtt tekintse meg a közös koreai csapat és az ausztrálok világkupa mérkőzését. Amíg az elnökük távol van, az északiak egy katonai csoportja Jo Kook Cheol (Jung Sung Mo) vezetésével hadműveletet hajt végre a dél-koreai határ közelében. A kutatóállomáson békésen telnek a napok, de a felszín alatt bizony feszültség van. Min Dong Ki (Kwak Hee Sung), az északi keményvonalasok egyike rá akarja beszélni Lim Jin Jae-t (a rábeszélésnek különböző eszközei vannak),hogy lopja el a technológiát,de ő ezt nem akarja megtenni.
A történet során kiderül,hogyan alakul a két ország közös sorsa, és hogyan alakul a két ember kapcsolata.
A dráma nagy tanulsága,hogy hiába az egyéni törekvések,ha igazából mindent a politika és a gazdasági érdekek irányítanak. A korlátozott természeti erőforrásokért folytatott harc akár a további megosztottsághoz is vezethet....

数奇
Hwang Jung Min
Seo Myung Joon szerepében
Kim Jung Eun
Lim Jin Jae szerepében
Yun Ju Sang
Seok Joo-Hwan szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások