Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Swallow the Sun

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.67 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-07-09

Epizódok száma
24

A sorozat a '60-'70 évek idejében kezdődik. Jeju-szigetre szállítottak egy csoport bünözőt, akik kétkezi munkával iszonyú körülmények között kell épiteniük az utakat. Bűnözők közt van Kim Il Hwan ( Jin Goo ) lázadó ember nincs senkije, nincs mit vesziteni ezért rá támad Lee Soo-chang ( Ahn Nae-sang ), katonai vezetőre. Menekülés közbe az óceánba veti magát. Később megtalálja egy nöi buvár Mi Yeon és elrejti a sziklák közt meg búvó barlangba. Nem szól a hatóságoknak a szökött bűnözőről, és meg próbál neki segíteni. Il Hwan szerelmes lesz a lányba. Pár nap múlva meg találják és el hurcolják őt. Mi Yeon kis idő múlva rá jön hogy terhes de amikor megszüli gyermekét Mi Yeon anyja elveszi tőle és árvaházba adja. Mi Yeon kis idő múlva meghal. A gyermek Kim Jung Woo ( Ji Sung ) nevet kapja, aki felnöttként lázadó fiatal emberré válik. Egy alkalommal meg menti Jang Min Ho ( Jun Kwang Ryul ) életét, aki igen gazdag és befolyásos üzletember. Min Ho rögtön szolgálatába állitja, vigyázzon fiára Tae Hyukra ( Lee Wan ).
Tae Hyuk megkéri Jung-woo-t, hogy segítsen neki el nyerni Lee Soo Hyun ( Sung Yu Ri ) szívét. Soo Hyun egy erős akaratú fiatal nő, aki saját erőből tanul. Ám mikor Jung Woo meg látja a lányt azonnal szerelmes lesz belé.
A törénet akkor válik bonyolultá, amikor a Jung Woo-t hirtelen Tae Hyuk helyett börtönbe küldik. Ezután sorra felderiti az igazságot.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Nae Sang
Lee Soo-chang szerepében
Hong Seok Cheon
Jimmy szerepében
Jeon Kwang Leol
Jang Min-ho szerepében
Ji Sung
Kim Jung Woo szerepében
Jin Goo
Jang Min-ho (young) szerepében
Jung Ho Bin
Baek Sil-jang szerepében
Kim Byeong Se
Tony szerepében
Lee Jae Yong (1963)
Hyeon Ki-sang szerepében
Lee Wan
Jang Tae hyeok szerepében
Ma Dong Seok
Lee Kang-rae szerepében
Sung Yu Ri
Lee Su-hyeon szerepében
Yeo Ho Min
Jang Se-dol szerepében
Yu Oh Seong
Lee Jackson szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások