Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Girl Who Sees Smells / Sensory Couple

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.27 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-04-01

Epizódok száma
16

Egy történet, amelyik talán a kiváló színészi játéktól és a kiváló színészválogatástól lesz érdekes és jó.
Choi Eun Seol (Shin Se Kyung) iskolából hazafelé tartva belefut szülei gyilkosába, amikor menekülőre fogja, elüti egy autó, kómába esik. Reménytelennek látszik a helyzet, mikor hosszú idő után mégis magához tér, akkor különös képességet vesz észre magán: látja az illatokat. Mivel semmire sem emlékszik korábbi életéből, Oh Cho Rim névvel éli tovább életét, egy kabarétársulat tagja lesz, de a nagy kiugrás várat magára.
Choi Moo Gak (Park Yoo Chun) egy fiatal rendőr, aki egy napon telefonhívást kap a húgától,hogy a busszal balesetet szenvedett, enyhe sérülésekkel kórházba szállítják. Neve szintén: Choi Eun Seol.
Van egy sorozatgyilkosunk, kinek nevét nem árulom el, mert azonnal a sorozat végére is ugorhatnánk..., aki meglepő módon,ha nem is szerethető figura, hiszen gyilkos, de valahogy kicsi együttérzést képes kiváltani a nézőből. Neki is van egy furcsasága: nem ismeri fel az arcokat, ezért lesz ő a "Vonalkód gyilkosságok" elkövetője, mert így jelöli meg saját magának áldozatait. A kórházban sem veszi észre,hogy nem az általa korábban üldözött Eun Seolt öli meg,hanem Moo Gak lánytestvérét. A fiatal rendőr attól kezdve mindent megtesz,hogy nyomozó lehessen, és felkutathassa húga gyilkosát. Az ő különlegessége a trauma hatására az lesz,hogy nem érez fizikai fájdalmat.
Cho Rim és Moo Gak összefognak, a lány ráveszi a férfit, hogy együtt lépjenek fel, mint kabaré páros, és ő pedig rendkívüli képességét felhasználva segíti a férfit a nyomozásban.
A sorozatunk fontos szereplője még a szakács, Kwon Jae Hee (Namgung Min), aki mind szakácsművészetével, mind szívtipró külsejével a hölgyek bálványa.
A történet izgalmas, kedves és újszerű. A végére minden kérdésre választ kapunk.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Namgung Min
Kwon Jae Hee szerepében
Park Yoo Chun
Choi Moo Gak szerepében
Shin Se Kyung
Oh Cho-Rim / Choi Eun-Seol szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások