Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Steel Rain

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2017-12-14

Epizódok száma
1

A koreai háború 1953 július 27-én nem békével zárult,hanem fegyverszünettel, és a helyzet azóta semmit sem változott, így a testvérnépek, Észak-és Dél-Korea kapcsolata azóta is feszült.
Ez a bizonytalan helyzet és a háborútól, legújabban a nukleáris háborútól való félelem a dél-koreai sorozat-és mozifilmeknek is gyakori témája.
A filmünk cselekménye egy észak-koreai puccskísérlettel indul.
Eom Chul-Woo (Jung Woo-Sung) egykor Észak-Korea vezető hírszerző ügynöke volt. Megtudja,hogy az észak-koreai elnökhoz közelálló ügynökök merényletre készülnek. Az elnök nyilvános szereplésekor észak-koreai katonák jelennek meg, és mindenkire lőnek, aki jelen van. Eom Chul-Woo az életét kockáztatva megmenti a sérült elnököt és próbálja biztonságba helyezni.
Eközben Kwak Chul-Woo (Kwak Do-Won) a dél-koreai külügyi biztonsági szolgálat egyik vezető tisztségviselője értesül az aktív puccsról, amely Észak-Koreában zajlik.
A két ügynök titkos küldetést hajt végre, hogy megakadályozza a Koreai-félszigeten egy nukleáris háború kitörését.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jung Woo Sung
Eom Chul-Woo szerepében
Kwak Do Won /Kwak Byung Kyu
Kwak Chul-Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások