Friss drámáink:
Secret / Secret Love (2013)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.86 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-09-15

Epizódok száma
16
A történet elején sok bizonytalan, elvarratlan szál kerül elénk, melyek a sorozat végére megoldódnak.
A történet:
Yoo-Jung (Hwang Jung-Eum) élete a legjobban alakul, boldog ügyésznek készülő barátjával. Egy esős este minden megváltozik. Autóbalesetet szenvednek, Do-Hoon (Bae Soo-Bin) kiszáll az autóból, de barátnője elől elhallgatja,hogy elütött egy fiatal nőt.
Jo Min-Hyuk (Ji Sung) gazdag örökös, intelligens, határozott férfi. Feleségül akarja venni szerelmét, a családja ellenzi, mert a lány szegény. Do-Hoon azon az éjszakán Min-Hyuk barátnőjét ütötte el, akiről kiderül, hogy gyermeket várt. A férfi fájdalma mérhetetlen, bosszút esküszik az ismeretlen elkövető ellen.
A vétkes autót lenyomozzák, kiderül,hogy ki a tulajdonosa. Yoo-Jung, hogy védje barátja karrierjét, magára vállalja a gázolást. Börtönbe kerül. Akkor tudja meg,hogy ő is gyermeket vár. Megszüli a kisfiát, akiről azt hazudják neki, hogy meghalt. A kedves, fiatal és önfeláldozó nőtől mindent elvesznek, ami csak lehetséges. Barátja sem áll mellé.
A sorozat tele van keserűséggel, könnyel, bánattal. Min-Hyuk sem akar elállni bosszútervétől. De lassan a dühét felváltja az aggodalom, aztán a szerelem. A dráma végére az izgalom és a feszültség feloldódik.
Ez a sorozat a két főszereplő, Ji Sung és Hwang Jung-Eum jutalomjátéka. A párosuk 2015ben sikerre vitte a Kill me, heal me c. drámát.


数奇
Bae Soo Bin
Do-Hoon szerepében
Hwang Jung Eum
Kang Yoo-Jung szerepében
Ji Sung
Jo Min-Hyuk szerepében
Lee Deok Hwa
Jo HanIl szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások