Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Remember

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
3.91 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-12-09

Epizódok száma
20

Jin-Woo (Yoo Seung-Ho) fotografikus memóriával rendelkező fiatalember az édesapjával él. Az apját (Jeon Kwang-Leol) hamisan gyilkossággal vádolják, börtönbe kerül, ahol Alzheimer-kórja az ellátatlanság és a rossz körülmények miatt rohamosan romlik, meghal a börtönben. A fiú ügyvédnek tanul, hogy bebizonyíthassa apja ártatlanságát. Küzdelmes időszak veszi kezdetét, felveszi a harcot a mindenhol jelenlévő korruptcióval, a hatalommal rendelkezőket mindenáron védelmező igazságszolgáltatással, a történet főgonoszával, Nam Gyoo-Man-nal (Namgung Min). Nyomozása közben kiderül,hogy ő is Alzheimer-kórtól szenved, és a korábban a legapróbb részleteket is megjegyző fiatal ügyvéd szembesül vele,hogy fokozatosan veszti el a memóriáját. Sikerül-e személyisége és emlékei teljes elvesztése előtt még elítéltetnie a bűnöst, a bűnösöket?


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Hyung Bum (Kim Hyeong Beom)
Song Jae-Ik szerepében
Namgung Min
Nam Gyoo-Man szerepében
Park Min Young
Lee In-A szerepében
Park Sung Woong
Park Dong Ho szerepében
Um Hyo Sup
Hong Moo-Suk szerepében
Yoo Seung Ho
Jin-Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások