Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Chuno / The Slave Hunters

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.57 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-01-06

Epizódok száma
24

A Chuno (Slave Hunters) abban a történelmi korszakban folytatja, ahol a Return of Iljimae abbahagyja: a 2. Mandzsu invázió után, amikor Sohyeon koronaherceg visszatérve Csing-beli fogságából, egy misztikus betegségben meghal. A sageuk történelem legszerethetőbb antihősét Lee Daegil (Jang Hyuk) -t ismerhetjük meg. Ő nem azzal lopja be magát a szívünkbe, hogy csupa jót tesz az emberekkel, kívűl áll a társadalmon aki 10 éve egyetlen álmot keret, amin kívül semmi más nem érdekli az életben. Ez az álom nem más, mint hogy megtalálja egykori szerelmét, a rabszolga Unnyeont (Lee Da Hae), akit a társadalmi különbségek miatt nem vehetett feleségül. A valaha nemesként élő Daegil, miután családja tönkremegy és egyre lejjebb süllyed, végül rabszolgavadász lesz. Feladatul kapja a rabszolga szökevény Song Taeha (Oh Ji Ho) elfogását, aki menekülése közben összeakad Unnyeonnal, és együtt menekülnek tovább. Megindul az egész Koreán átívelő üldözés, csodás tájakon, izgalmas kalandokkal, és közben a szerelmi szál is egyre bonyolultabbá válik. A tét nem más, minthogy Daegil végül elnyeri-e álmait, és kilép-e eddigi gyötrelmes életéből, vagy tovább süllyed a mocsárba? Ki tud-e lépni a sötétségből, melyben él, és övé lesz-e az életét napként beragyogó Unnyeon, aki bár egész életében hozzá tartozott, mégsem birtokolhatott sosem?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Suk Hwan
Bang Hwa-Baek szerepében
Han Jung Soo
Choi Jang-Jun szerepében
Jang Hyuk
Dae-Gil szerepében
Jo Mi Ryung
Big Aunt szerepében
Kim Ji Suk
Wang-Son szerepében
Lee Da Hae
Hye-Won szerepében
Lee Jong Hyuk
Hwang Cheol-Woong szerepében
Oh Ji Hoo
Song Tae Ha szerepében
Sung Dong Il
Cheon Ji-Ho szerepében
Yoon Moon Sik
Ma-Ui szerepében
Yoon Moon Sik
Ma-Ui szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások