Friss drámáink:
Witch Court
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-10-09

Epizódok száma
16
A Jung Ryeo-Won által játszott Ma Yi-Deum egy sikeres ügyésznő. Gyermekkorában komoly trauma éri, mikor édesapja után édesanyját is elveszti egy hatalmi pozícióban lévő férfi nemi erőszakkal kapcsolatos ügye miatt.
Bátor, nem fél személyes támadásokat felhasználni, bizonyítékokat állít elő, és néha drasztikus módszereket használ az ügyek megnyerésére. Egy nap a szexuális zaklatás elleni bűncselekmények speciális csoportjába helyezik át.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • Witch Court - 1. rész után
  A koreai jogi drámákat számomra belengi valamiféle gyermeteg jog értelmezés, amivel egyszerűen nem tudok megbékélni. Ahogy az ázsiai filmek többségében a rendőrök mindig semmirevaló balfékek, úgy az ügyészek is valamiféle misztikus, de valahogy mégis kétbalkezes jótevőkként vannak bemutatva.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Végigmaratonoztam, ezért biztos érdemes volt megnézni. Voltak benne izgalmasra sikerült részek is, de azért elgondolkodtatónak nem mondanám. Ha az igazságszolgáltatás ügyrendjében vagy a nyomozásban tényleg annyi csacskaság van, amennyit időnként ebben a sorozatban láttunk, egész furcsa világ van Koreaban... De, megnéztem és nem bántam meg.

 • monami
  3 éve
  Nagyon jó sorozat. Izgalmas, fordulatos, az élet kegyetlen oldaláról itt is értesülhet a néző. Elgondolkodtató film.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások