Friss drámáink:
Card image cap

Egy chaebol Szöulból.

Wu Xing

Ma legyen szó egy igazi, valóságos szöuli chaebol- ról. A kis élete pont úgy indult, mint ahogyan azt a drámákból megismertük. Apukája a hatalmas cég elnöke, anyukája étterem-lánc tulajdonos Szöul luxus negyedében.
Talán itt ragadt a kissrácra a stílus, aki nem szerette az iskolát, de leérettségizett, majd apuka természetesen elküldte az államokba, hogy ott folytasson pénzügyi tanulmányokat. Azonban őt nem iskola, hanem a zene izgatta. Hazájába visszatérve neki is kezdett a zenei karrierje építéshez.
Érdekességként: a zene mellett számos anti-amerikai tüntetésen részt vett.

Koreában debütáló albumáért azonnal megbírságolták. Ok: az album tartalma.
Szomorú érdekességként: 2001-ben nem tud ott lenni nagyapja halálos ágyánál, nem tud elbúcsúzni attól, aki nagyon szerette őt és viszont. Az ok pedig; lecsukták marihuána birtoklásért. A temetésre sem tudott elmenni.
Akárcsak a drámákban, nem igaz :( ?

Második albumát betiltották. Ok: rossz hatás a gyerekekre és a fiatalokra.
Harmadik és negyedik albumával azonban már sikereket ért el mind a szakma, mind a közönség előtt. De a pénzügyi nehézségek rákényszerítették, hogy önállóságát feladja és leszerződjön barátja cégéhez a YG Entertainment-hez.
Ötödik albumának egyik dala korhatáros lett, csak 19 évnél idősebbek láthatták. Ezek ellenére az album meghozta a sikert és a 2011-es Melon Music Awards-ról és az Mnet Asia Music Awards-ról is díjakat hozott el.

Elérkeztünk 2012 Júliusához, ekkor jelenik meg hatodik albuma és a berobbanás a világ legjelentősebb előadói közé. Az album egyik dala megdönti a youtube összes létező rekordját. Ezzel az első dél-koreai előadó lesz, akinek ez a teljesítmény sikerül.
Úgy tűnik a siker, elismerés, világhírnév chaeoblunk számára egy sokkal, fontosabb következménnyel is járt. „Benőtt a feje lágya”
Gangnam kerülete hivatalos nagykövetének nevezte ki az előadónkat. Jószolgálati nagykövetté is kinevezték.

Akárcsak a drámákban, nem igaz :) ? A különbség csak annyi, hogy ezt a történetet az élet írta, írja. Reméljük ez a történet is a koreai drámák felépítse szerint halad tovább és a nehézségeket legyőzve chaebolunk szép életet fog élni és sikert-sikere fog halmozni a továbbiakban is.
Ja? hogy kiről is van szó? Óh, hiszen már régen kitaláltátok arról, aki -megszerettette-, megismertette a világgal mi is az a K-POP

PSY
3 152 195 654 megtekintés
Banda adatlap

Psy

Debütálásuk dátuma
2001-01-18
Születési név: Park Jae Sang Becenév: PSY Születési idő: 1977. december 31. Születési ...
Tovább a/az Psy adatlapjához!
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Wu Xing
  3 éve
  Elnézést a video minőségéért! Sajna jobbat nem találtam. Külön elnézést a tartalmáért !! (Cappucino reklám)
  De a két szereplő miatt nem tudom figyelmen kívül hagyni.


 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ez igaz! :) Ahogy itt el matatgatok, be szoktam nézni a Társalgóba, de,ha több dologhoz is hozzászólnak, akkor nem keresgélek lejjebb, de idővel mindent megtalálok!
  Köszönöm szépen a véleményedet! Én szívesen csinálom és azt gyanítom,hogy ezzel lapishun, és az összes többi fordító és szerkesztő is így van.

 • gyomar
  3 éve
  Kedves Süki! Azonnal észrevettem, hogy írtál, mert oldalt legörgetem a hozzászólásokig és ott már látom, is hogy új vélemény van.Mivel nagyon tetszik az oldal rendszeresen jövök akár naponta többször és mindig találok valami érdekeset.Csak gratulálni tudok Lapishun-nak és minden szerkesztőnek és mindenkinek aki bármivel hozzájárul az oldal kialakulásához.Köszönöm szépen gyomar :-)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Gyomar, mivel itt nincs értesítés arról,hogy valaki válaszol drámáknál, cikkeknél, vagy éppen kpopnál a hozzászólásra, ezért én csak ma látom, véletlenül az utolsó bejegyzésedet, lehet, te nem is fogod látni,hogy most válaszolok.. :) Egy-két szóval: nagyon szívesen!! :) :) Örülök,hogy tetszik ez a PSY IU közös dal, mert nekem is, ha eszembe jut, többször is meghallgatom.

 • gyomar
  3 éve
  Kedves Süki!Dehogy gond, hogy feltetted, én külön örülök, mert soha nem tudtam volna meg, hogy ilyen is létezik.köszönöm szépen.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Jaj, de jó,hogy ezt írod, Gyomar! Már vártam,hogy valaki írja,hogy kell-e ,nem kell-e egy egyéni előadó oldalára olyan videó, ahol másik szólóénekessel ad elő valamit..., és örülök,hogy neked is tetszik! :) Sokat nem értek a kpophoz, a youtube bizonyos zenei csatornáin hallgatok dalokat, és vannak fülbemászók, azokat meghallgatom többször. És csak reméltem, hogy nem gond,hogy feltettem! Akkor jó!! :)

 • gyomar
  3 éve
  Szia! Nagyon szépen köszönöm szépen én is a PSY-szorit, nem mondhatom, hogy nagy barátja vagyok Psy-nak, de tetszett amit olvastam.Illetve ami nagyon tetszett a szám amit feltettél ahol együtt énekel IU-val, igazán kellemes, fülbemászó dal.gyomar :-)

 • juud
  3 éve
  köszi

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm a PSY-sztorit, Wu Xing! Nekem minden kpop-pal kapcsolatos történet új- szinte.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások