Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Egy chaebol Szöulból.

Wu Xing 1494 megtekintés, 9 hozzászólás
Ma legyen szó egy igazi, valóságos szöuli chaebol- ról. A kis élete pont úgy indult, mint ahogyan azt a drámákból megismertük. Apukája a hatalmas cég elnöke, anyukája étterem-lánc tulajdonos Szöul luxus negyedében.
Talán itt ragadt a kissrácra a stílus, aki nem szerette az iskolát, de leérettségizett, majd apuka természetesen elküldte az államokba, hogy ott folytasson pénzügyi tanulmányokat. Azonban őt nem iskola, hanem a zene izgatta. Hazájába visszatérve neki is kezdett a zenei karrierje építéshez.
Érdekességként: a zene mellett számos anti-amerikai tüntetésen részt vett.

Koreában debütáló albumáért azonnal megbírságolták. Ok: az album tartalma.
Szomorú érdekességként: 2001-ben nem tud ott lenni nagyapja halálos ágyánál, nem tud elbúcsúzni attól, aki nagyon szerette őt és viszont. Az ok pedig; lecsukták marihuána birtoklásért. A temetésre sem tudott elmenni.
Akárcsak a drámákban, nem igaz :( ?

Második albumát betiltották. Ok: rossz hatás a gyerekekre és a fiatalokra.
Harmadik és negyedik albumával azonban már sikereket ért el mind a szakma, mind a közönség előtt. De a pénzügyi nehézségek rákényszerítették, hogy önállóságát feladja és leszerződjön barátja cégéhez a YG Entertainment-hez.
Ötödik albumának egyik dala korhatáros lett, csak 19 évnél idősebbek láthatták. Ezek ellenére az album meghozta a sikert és a 2011-es Melon Music Awards-ról és az Mnet Asia Music Awards-ról is díjakat hozott el.

Elérkeztünk 2012 Júliusához, ekkor jelenik meg hatodik albuma és a berobbanás a világ legjelentősebb előadói közé. Az album egyik dala megdönti a youtube összes létező rekordját. Ezzel az első dél-koreai előadó lesz, akinek ez a teljesítmény sikerül.
Úgy tűnik a siker, elismerés, világhírnév chaeoblunk számára egy sokkal, fontosabb következménnyel is járt. „Benőtt a feje lágya”
Gangnam kerülete hivatalos nagykövetének nevezte ki az előadónkat. Jószolgálati nagykövetté is kinevezték.

Akárcsak a drámákban, nem igaz :) ? A különbség csak annyi, hogy ezt a történetet az élet írta, írja. Reméljük ez a történet is a koreai drámák felépítse szerint halad tovább és a nehézségeket legyőzve chaebolunk szép életet fog élni és sikert-sikere fog halmozni a továbbiakban is.
Ja? hogy kiről is van szó? Óh, hiszen már régen kitaláltátok arról, aki -megszerettette-, megismertette a világgal mi is az a K-POP

PSY




3 152 195 654 megtekintés




A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Tell me what you saw
lapishun 1936 megtekintés, 1 hozzászólás Az OCN nem rég indult krimije olyan remekül indított, hogy rég éreztem már ilyen rajongást sorozat iránt. Már az első rész felénél sem
Az Eke Osztag - 1. rész után
lapishun 1022 megtekintés, 0 hozzászólás (The Plough Department of the Song Dynasty) A szombat délutáni szundikálásomhoz kerestem sorozatot, ekkor esett a választásom erre a
Bossam - nagybani özvegy rablás
lapishun 958 megtekintés, 0 hozzászólás A koreai hagyomány szerint a megözvegyült feleségek örökre a férjükhöz kötődnek, nem házasodhatnak újra. Hacsak... hacsak nem éri valami
Confession - 1. rész után
lapishun 1618 megtekintés, 3 hozzászólás Egy krimit sokan könnyű műfajnak tartják. Hisz vannak olyan stíluselemek, amiket elég egymás után megjeleníteni és ha keverünk hozzá némi
Cookie beállítások