Friss drámáink:
Card image cap

Produce 48

lapishun

Tavasszal indul a PRODUCE 48-ra keresztelt Produce 101 harmadik évada.
Szedjük össze, hogy mit tudunk eddig a műsorról:

- A címben lévő 48 egyértelműen az AKB48-ra utal, de hogy nekik egész konkrétan mi közük lesz a show-hoz, azt nem tudni.
- A műsorban nem 48, hanem 96 trainee fog szereplni, egész pontosan 48 japán, 48 koreai.
- Az első évadhoz hasonlóan ezúttal megint a lányok következnek.
- A szavazást egyelőre megbonyolították azzal, hogy a koreaiak csak a japán lányokra, míg a japánok csak a koreai lányokra szavazhatnak (ezzel elkerülve az amúgy nagyon-nagyon jellemző és eléggé torz eredményt hozó népszerűségen alapuló szavazást, ami az első két évadra eléggé rányomta a bélyegét.) Így talán esélye lesz a kevésbé ismert traineeknek a nagy nevek ellen.
- A végeredmény 6 japán és 6 koreai lányból álló banda lesz.
- A műsor májusban indul.

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Nem furcsa, amit írsz, mert ahogy az idolok nyilatkoztak idolokról, szórakoztatóak a fiúk (Ji Hoon), szép a testük (Kang Daniel), jól öltözöttek (a tajvani Guan Lin). Kim Jae Hwan az, aki korábban is sikeresen szerepelt énekversenyeken, csak nem sikerült debütálnia. Bár, szer.m Nu'est/Wanna One(?) Hwang Min Hyunnak is jó a hangja, mert nekem tetszik, de ez csak magánvélemény. :)

 • lapishun
  3 éve
  Már hangulata is más volt az első évadnak, mint a másodiknak. Az előadások is mások voltak... Tehetségben a fiúk sem maradtak el, csak szerintem a tudásukat nem tudták annyira megmutatni.
  A lányoknál csak kettő volt, akit a szépsége juttatott be a legjobbak közé, a fiúknál szerintem inkább számított a külsőség. (bármily fura is ilyet leírni).

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kiegészítés: mármint a Twice tagok nevén kívül. :) Inkább úgy írom,hogy az első lánycsapat lesz, akiket a "közös kezdés" előtt megismerek már.
  A Pd101 sorozatból a fiúkat nagyon szórakoztatónak találtam, akik látták az első évadban a lányokat, szinte mindenki azt mondta,hogy ők voltak a jobbak. Ezért még kíváncsibb vagyok, és ajánlom, ha időtök engedi, kövessétek nyomon az eseményeket!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Várom szeretettel! :) Végre lesz egy lánycsapat is, ahol minden tagnak ismerni fogom a nevét! :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások