Friss drámáink:
Card image cap

Mixnine - Gondolatok Shin Ryu Jinról

lapishun

Véget ért a Mixnine és nem hozott meglepetést a végeredmény. Természetesen a fiúk nyertek. Valami kis gonosz manó azt mondatja velem, hogy ez teljesen nyilvánvaló volt az elejétől nem csak számomra, hanem több ügynökség számára, akik bizony nem nyerni küldték be a traineejeiket, hanem egyfajta megmérettetésként illetve az ismertségük növelése miatt.

Két nagy ügynökségnek voltak traineejei a műsorban. A YG-nak és a JYP-nak. Ám YG traineek valahogy mégsem emelkedtek ki a tömegből annyira, mint ahogy Shin Ryu Jin, a JYP egyszem leánya tette.Ahogy a Produce 101-nél Somi, már sztárként érkezett a műsorba. Hisz fiatal kora ellenére már szerepelt mv-ben, mozifilmben és hát amúgy is nehéz nem rajongókat szerezni JYP traineeként.

Meg merek esküdni, hogy a JYP-nél is teljesen tisztában voltak vele, hogy a lányoknak esélyük sincs nyerni, csak ezért engedték Shin Ryu Jint a műsorba, eszük ágában sem volt amúgy engedni, hogy más ügynökség égisze alatt debütáljon. Gondoljuk csak végig! Som népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Ha Shin Ryu Jin nem is lépett pontosan a nyomdokaiba, de tökéletesen megmutatta, hogy ő már kész arra, amire szánják. Ezek után bárkit is tesz a JYP kettejük mellé, a siker garantált. (Na nem mintha nem lenne amúgy is az)

A fiúknak amúgy gratulálok a győzelemhez!

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások