Friss drámáink:
Card image cap

Im not a robot 1 rész után

lapishun

A közelmúltban volt két robotos webdráma is, amik nem voltak rosszak, így kíváncsi voltam, mit lehet még kihozni a témából. Szokás szerint, mindenféle felkészülés nélkül ültem le a sorozat elé, még a főszereplők kilétével sem voltam tisztában.

Az első jelenet nem igazán nyerte el a tetszésemet. A (z orvosi) sorozó bizottság tagja közt kizárt, hogy ne legyen legalább egy katonaorvos, illetve, hogy ennyire töketlen balfék legyen mind. A humorosnak szánt jelenet nekem inkább kínos volt, és sajnos megadta az alapot arra, hogy ne tudjam komolyan venni főhősünk „allergiáját”…

Na de nézzük ezt a főhőst… Egy emberi kapcsolatra képtelen csebol fiúcska. Milyen eredeti, igaz? Biztosan nem láttunk még, csak vagy 500 ilyet. Na mindegy. Szerencsére Yeoo Seung Ho színt visz a szerepbe, így nem ástam el rögtön a karaktert, hanem elkezdtem ismerkedni vele.

Sajnos a történet több, mint kiszámítható, valószínű, az első rész után mindenki el tudja mesélni miről fog szólni a következő 15. Bár legalább a forgatókönyv rendben van, nem volt sem következetlenség benne, sem a dinamikájával nincs semmi baj, szép ívre vannak felhúzva a jelenetek.

A karakterek elég sablonosak sajnos, de láttunk már tőlük sokkal rosszabbakat is. Chae Soo Bin-t szoknom kell ebben a szerepben, bár alapvetően kedvelem őt, nem tudom megfogalmazni miért, de itt határozottan ellenszenves volt.

Az Im not a robot egy átlagos sorozat, aki nem látott még hasonlót, vagy valamelyik szereplő nagy kedvence, akkor biztosan jól fog szórakozni. Afféle langyos téli frissítő, de se szívet melengetni, se izgalmakat tartogatni biztosan nem fog.

Értékelés 6/10Film adatlap

I'm Not a Robot

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2017-12-06
Epizódok száma
32
A szokásostól kissé eltérő chaebol történet.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Zita6462
  3 éve
  Megnéztem, nem vártam tőle sokat, ahhoz képest egész tűrhető volt. Igazi kikapcsoló, langyi történet. A humora legalább jól megnevettetett. Végül is szerettem.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Igen, Brigi, a szemforgatásnál mindenképpen sokkal jobb a vérbő humor! :D Lásd még pl. az erős lánynál. :)

 • Brigi
  3 éve
  Kockás, én nem bánom, ha egy sorozatban ordenáré a humor, sokkal inkább idegesít az álszenteskedés vagy álszemérem, amit sok dorama a nézőre erőltet. ;)

 • Wu Xing
  3 éve

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ó, Brigi, olyan jó,hogy írtad a "fingós" jelenetet, amikor romlott volt a tészta... :D :D Mert attól tartottam, hogy csak nekem van ilyen "paraszt-ízlésem",hogy tudtam röhögni nem is keveset rajta, meg a fürdőszobás jeleneten.
  Amúgy, persze, igazad van a hiányosságokat illetően, ahogy Bélának is igaza van abban, amit leírt a drámáról. Én nézem 20percet, aztán eldől,hogy egyáltalán nézem-e, itt nem volt kérdés, továbbá,hogy kell-e majd mélyebb tartalmat belelátnom és tanulságot keresnem. Na, itt nem kellett. Csak hátradőltam, és odavoltam YSH-ért. Az egyszerű sorozatokat egyszerűen kell nézni szerintem,de mekkora szükség van ezekre a drámákra is. Amíg ezeket nézed, szellőzik az agyad.... :)

 • Brigi
  3 éve
  Kedveltem ezt a sorozatot, nemrég fejeztem be, de valóban vannak hiányosságai. Ha más nem, akkor az, hogy mintha a tavalyi Strong Woman Do Bongsun átirata lenne (ami szintén nem a tökéletességéről híres dorama volt). Alapvetően a színészek játékával nem volt bajom, a cselekményt éreztem erősen hiányosnak, és ez látszott is az utolsó részekben, amikor kutyafuttában akarták felgöngyölíteni a vállalaton belüli visszaéléseket, és lezárni a hatalmi harcokat. Chae Soobin elbűvölő volt, amikor nem egy okoskodó, hebrencs, "nőietlen női" karaktert játszott (az ilyesmi sok sorozatban az idegeimre megy), hanem amikor Aji szerepét öltötte magára, illetve beleidomult annak viselkedésébe. Annyi bizonyos, hogy két jelenet van, ami igazán nyomot hagyott bennem: a hardresetes, szívbemarkoló jelenet, és a fingós/hasmenéses. :D

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedveltem ezt a sorozatot! És Yoo Seung Ho igazán édes volt benne! Pláne a végén ebben a jelenetben. :)
 • Én imádom ezt a sorozatot *-*

 • monami
  3 éve
  Jó a leírás, én is így látom. :)

 • csilla0602
  3 éve
  Nagyon cuki sorozat♥♥♥ Vajandi fordítja

 • Babi
  3 éve
  Nekem teszik a sorozat nagyon jó.
 • Mindenképpen szeretném megnézni :$ felirat van már hozzá?

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások