Friss drámáink:
Card image cap

Avenger Social Club – 1. rész után

lapishun

Nem tudom nem azzal kezdeni a gondolataimat a sorozat kapcsán, hogy leginkább a három színésznő miatt voltam rá kíváncsi. Elég ritka, mikor három ekkora kaliberű színésznő szerepel együtt. Így hát nagyon kíváncsi voltam, milyen forgatókönyvet kapnak és mit fognak tudni nyújtani együtt.

Lee Yo-wont egyszerűen lehetetlen volt nem észre venni a 49 daysben. Játékával egyszerűen földbe döngölte a többi színészt. Myung Se-bint nem igazán ismertem eddig így vele kapcsolatban nem voltak elvárásaim. Ellenben Ra Mi-ranról tudtam, ha csak levegőt vesz, már attól is el leszek ájulva. Nem tudom megfogalmazni miért kötődök ennyire hozzá, talán a Reply 1988 miatt, de bátran állítom, hogy Korea tényleg egyik legnagyobb élő színészóriása.

Az Avengers Social Club egy női sorozat. Na nem (csak) azért, mert nők a célközönség, hanem mert a középpontban nők, női sorsok állnak. A főszereplő három nő sorsa összekapcsolódik, pedig meglehetősen különböznek egymástól.

Hibám, hogy a férfi színészeket ritkán tudom annyira értékelni, mint a színésznőket, de leginkább azért, mert nem jut számukra olyan szerep, amiben igazán kitűnnének. És sajnos ebben a sorozatban is így van. Itt a férfiak egysíkúak, szinte még a fontos karakterek is csak mellékszereplőknek, vagy statisztáknak tűnnek a nők mellett. Sajnos Jun szerintem rossz választás volt a férfi főszerepre, az arcán és a testén kívül egyszerűen nincs mit méltatni rajta. Nem mondom, hogy rajta úszik el a sorozat, de találhattak volna olyan fiút is, aki egyedül is megállja a képernyőn a helyét, nem csak akkor, mikor a nagy öregek alájátszanak.

A sorozat alapötlete kifejezetten jó, de a forgatókönyv és a rendezés hagy maga után némi kritizálni valót. Elsőre nagyon megijedtem, hogy egy átlag csebol drámát fogunk látni, de szerencsére a kőgazdag család csak „környezetként” funkcionál, s nem ez jelenti a fő témáját a drámának. Ettől függetlenül hiába a jó történet, a remek színészek néhány jelenetnél elég kilóg a lóláb, a karaktereket néha eléggé életidegen helyzetbe kényszerítik és sokszor lehetünk szemtanúi már ezerszer látott kliséknek is.

A sorozat működik, bár néha döcögősen veszi az akadályokat. Sajnos egy rész után tényleg nem lehet megítélni mindent, mert bár rengeteg potenciál van a karakterekben és a történetben, a rendezéssel simán tönkre tehetik az egészet.

Értékelés: 7/10

Film adatlap

Avengers Social Club

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
krimi/thriller
Vetítés dátuma
2017-10-11
Epizódok száma
12
Három bosszúra éhező nő története

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  A 3 nő csodajó! Bár elég mélyen bemutatja a sorozat az élet kegyetlen oldalát, de hirtelen váltással odaöntenek egy kis humort is jókor, jó helyen, amin szívből tudok nevetni. Kedvcsinálónak ideteszem a "csirkecsata" emlékezetes jelenetét és a "következményét" is (Ep.5.). Persze a szereplőket megismerve jobban érthető,hogy az amúgy vicces jelenet mitől lesz még viccesebb.
  https://www.youtube.com/watch?v=SMPWuIpdeMA

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Most esett le,hogy Lee Yo-Won nem más, mint Queen Seondeok..kihagyhatatlan, és persze Ra Mi-Ran neve garancia,hogy minőségi színészi előadást látunk. Nagyon nézeti magát ez a sorozat is. :)

 • juud
  3 éve
  nekem is nagy kedvencem, köszönöm a fordítását.

 • csilla0602
  3 éve
  Ez egy igazén élvezetes sorozat, csak mindenkinek ajánlani tudom. szerencsére fordítják, így tudom magyar felirattal élvezni.

 • csutkajutka
  3 éve
  Nekem nagyon tetszett a sorozat, hétvégén maratonoztam át. Igazi tvN produkció, remek színészekkel. Igazán szórakoztató volt, nyomasztó tematikája (családon belüli erőszak, szexuális zaklatás, korrupció) ellenére. Magamon is meglepődtem, mikor időnként hangosan felnevettem. Ajánlom másoknak is. :-)

 • juud
  3 éve
  köszönöm a válaszodat. / és nem keresek letöltő linket itt :-) / újdonságoknak örülök, és h van mi a van merítőhálóba kerülhessen :-)

 • lapishun
  3 éve
  Kedves Juud!

  Majd ha élesben beindul az oldal (jelenleg még erősen teszt üzem zajlik), akkor a látogatók is többen lesznek és ők biztosan fognak neked tudni segíteni, hogy honnan tudod beszerezni az adott műsort.

  Abban igazad van és köszönjük az észrevételt, hogy a Tovább a filmhez gomb szövege megtévesztő és átírjuk "Tovább a film adatlapjához" -ra.

 • juud
  3 éve
  Kedves lapishun!
  biztosan túl 'egyszerűen' írtam, bár jól tudom h nem videó megosztón járok, bár még nem tapasztaltam ki teljesen minden sarkot, ablakot, ajtót. ezen a helyen az ismertető/figyelemfelkeltőn túl lépnék, van is irányítógomb ami azt írja: tovább a filmhez/felirathoz. Egyszerű gondolkodásom itt jutott csapdába-mert minek van , ha nincs mögötte további info? na de , gondolkodom tovább, majd később bővül , ha eljön az ideje.(bár ez már az én találgatásom része csak) a jogtisztasági gondolatkörrel, már teljesen értően olvasgatok, tudom az alapállást. nem is kérek ennek megfelelően semmi olyat ami ütközne. CSAKis ami ide belefér, amihez van már gyakorlati példa. itt eme oldalon.
  és nem kötekedés részemről az elém táruló buktatók említése. segítségkérés. az egyszerű felhasználói tovább haladáshoz.
  és nem "csak"-os az érdeklődésem. :-)

 • lapishun
  3 éve
  Kedves juud!

  Az oldalunk nem videómegosztó és soha nem is lesz az. Nem támogatjuk a jogvédett anyagok illetéktelen terjesztését. Ha téged a videó anyag érdekel csak, azt keresd máshol, nálunk soha nem fogod megtalálni.

 • juud
  3 éve
  itt is annyi hiányérzetem van, hogy :
  ez egy bemutató-kedvcsináló összefoglaló.
  kattintsak tovább a filmhez/felirathoz---oké--- de ot semmi sincs.
  (hiányérzetem : h egyértelmű lenne már itt az olvasáskor, h letöltenem kell-e (és hol?) , lesz majd itt felirat? vagy csak ha lesz rá fordító jelentkező---azután lesz erre utalás h várható, érdemes visszalépkedni érte?
  egyértelműsítés a mondandóm lényege.

  és , igen, örülök, h figyelmem felkeltésre került. de utána üres lapot már szomorkodva látom.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások