Friss drámáink:
Card image cap

Witch Court - 1. rész után

lapishun

A koreai jogi drámákat számomra belengi valamiféle gyermeteg jog értelmezés, amivel egyszerűen nem tudok megbékélni. Ahogy az ázsiai filmek többségében a rendőrök mindig semmirevaló balfékek, úgy az ügyészek is valamiféle misztikus, de valahogy mégis kétbalkezes jótevőkként vannak bemutatva.A Witch's Court nem indul rosszul. Szépen felépíti hősnőnk motivációját, bemutatja nem túl boldog gyermekkorát, s megadja a kellő hangulatot, amit aztán a jelenben játszódó jelenetek kidobnak az ablakon. A múlt szépen építkező jelenetei után jönnek sorban az átlagos, ezerszer látott, teljesen lélektelen, üres történések. Az első epizód végére én teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a főhősnő iránt. Nem mondom, hogy ez Jung Ryeo-Won hibája, sokkal inkább az általa játszott karakteré és a rendezésé.
Valószínű, majd az epizódokon átívelő keret történet és a romantikus száll nem lesz rossz, de ezek engem nem kárpótolnak az ügyészség hétköznapjaiért. Akit nem riaszt el a koreai sorozatokra jellemző "rózsaszín jogrendszer" és a főhősnővel is szimpatizál, annak viszont bátra ajánlom a sorozatot, mert ezen kívül nincs sok hibája.

Értékelés: 6/10

Film adatlap

Witch Court

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
krimi/thriller
Vetítés dátuma
2017-10-09
Epizódok száma
16
Egy ügyésznő szembenéz új életével.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • jakabkne
  3 éve
  Tegnap fejeztem be ,izgalmas sorozat volt.Nagyon tetszett a fő gonosz Jun Kwang Ryul/Jo Gap Soo alakítása,már több sorozatban láttam,remek színész.A téma sajnos aktuális.Köszönet a fordításért és minden közreműködőnek,hogy láthattam.

 • ququcs
  3 éve
  Most nézem ezt a sorozatot, nagyon izgalmas és szívszorító. Olyan témával foglalkozik ami most aktuális és felütötte a fejét az egész világon. Talán nem ennyire tragikus végkimenetelekkel egy -egy esetben, de jelen van napjainkban is.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások