Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


So I Married an Antifan - 1. rész után

lapishun 994 megtekintés, 0 hozzászólás
Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK) köszönhető, hisz ők ketten alkottak egy párt a WGM-ben annak idején. Így hát ahogy az epizód első 2 percében próbálták menő idolnak beállítani, inkább jót mosolyogtam, semmint elakadt volna a szavam attól, ahogy két karlendítéstől teljesen elfáradva, levegő után kapkodva próbálta megjeleníteni a táncban elfáradt szupersztárt.

Girls Generation ide, vagy oda, Sooyoungot sosem tudtam igazán hova tenni, remélem ez a sorozat hozzásegít ahhoz, hogy végre betegyem a „jó színésznő” dobozba.
Sokszor hangoztattam már, hogy nincs bajom a közhelyekkel, ha jól alkalmazzák őket, vagy új, eddig nem látott formában mutatják be azokat. Sajnos itt már az első pillanattól kezdve hiányzik a varázs és mindent átjár az „ezt már láttam” érzés. Ismerjük jól a munkahelyén kihívásokkal küzdő, elnyomott lányt, és a gazdag, jóképű férfi történetét, ami nem lenne baj, de a karakterek annyira egysíkúak, hogy az epizód felére minden lelkesedésem elvész, és hiába próbálok az unalomba fulladó párbeszédekben bármi szórakoztatót találni, egyszerűen nem megy.

A színészek sem tesznek ki magukért, senkit nem tudok kiemelni a gárdából aki legalább egy szemernyit igyekszik, hogy emberivé, urambocsá’ szerethetővé varázsolja a rábízott szerepet. Így aztán az epizód végére sem tudom Sooyoungot a fent említett dobozba belepasszírozni, maradnak a ferde pillantásaim irányába.

A forgatókönyv nem lenne amúgy rossz, de valahogy hiányzik belőle az élet, nem igazán tudott lekötni se a cselekmény, se a karakterek személyisége (már ha van nekik). Persze akad 1-2 pillanat, amikor szinte mosolygás közeli élményt vált ki a sorozat, de ezek oly ritkák, hogy nem érzem jó idő befektetésnek kivárni őket.

Az összkép annyira nem vészes, de sajnos így is átlag alatti.
Értékelés 4/10
Film adatlap

So I married an Antifan

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2021-04-30
Epizódok száma
16
Romantikus vígjáték Sooyounggal és Choi Tae Joonnal

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

VAV - Senorita
lapishun 916 megtekintés, 1 hozzászólás A Super Junior után a VAV is úgy gondolta, hogy ideje meglovagolni a latin zene népszerűségét így hát a legújabb dalukban ők is a
Item - 1. rész után
lapishun 1894 megtekintés, 2 hozzászólás Húúú... nehéz dolgom van. Jól felkészültem rá, hogy ma este neki esek az Itemnek, végig nézem és írok róla valami ajánló féleséget.
Koe Girl - avagy egy szinkronszínész élete
lapishun 1142 megtekintés, 0 hozzászólás Aki nézett már valaha animét, az valószínű egyetért velem, hogy a japán szinkronszínészek valami elképesztő minőségű munkát tesznek le
Mozgolódás a JYJ háza táján
Brigi 2461 megtekintés, 9 hozzászólás A koreai drámák és könnyűzene követői közt aligha akad olyan, aki ne hallott volna már a [b]JYJ[/b] együttesről, vagy legalább
Cookie beállítások