Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Doctor Prisoner - 1. rész után

lapishun 2000 megtekintés, 6 hozzászólás
Ha van műfaj, ami nem nekem való, az az orvosos sorozat, legalábbis a koreai darabok, mert dr House-t pl imádtam, na de az inkább egy remekbe szabott karakter dráma volt.

Amikor megpillantottam a Doctor Prisoner plakátját, rögtön tudtam, hogy nem... ezt a sorozatot nem szabad elkezdenem, kerüljem el messze! De hát, miféle öntudatos sorozatfogyasztó/kritikus az, aki megfutamodik bármitől és nem gyűri át magát legalább az első részen? Ugye?!

Ezzel a felkiáltással neki is vetettem magam a Doctor Prisonernek. Bár ne tettem volna! Ugyanis pont olyan lett, mint amilyenre számítottam. Már az első percben komoly problémáim voltak a karakterek komolyan vehetőségével. Hiába volt remek ötlet, ahogy a betegség szimulálását eljátszották, a színészi játék olyan túlzó volt, hogy ez után a legvéresebb (mármint szó szerint véres), komolynak szánt jeleneteket sem tudtam elhinni...

És most elkövethetném azt a hibát, hogy hosszan elemzem a sorozattal kapcsolatos problémákat... de nem teszem. Helyette azt írom le inkább, hogy:

Ez egy remek sorozat! Isteni pasik vannak benne, meg jó poénok. Sírni is lehet rajta! Meg amúgy is szexi a sok fehér köpeny! Meg micsoda remek történetet írtak hozzá!

Szóval... ha nőnek születtél (velem ellentétben), akkor ez a te sorozatod! Ki ne hagyd! Ígérem, remekül fogsz szórakozni. Én sajnos ehhez rossz testbe születtem.

Hímsoviniszta értékelés:

2/10
Film adatlap

Doctor Prisoner

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2019-03-20
Epizódok száma
16
A rab doki

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

A disznók királya - 1. rész után
lapishun 452 megtekintés, 2 hozzászólás Aki ismer, tudja jól rólam, hogy számomra meghatározó az első perc minden sorozatnál. A disznók királya esetén elég vegyes érzelmeim
Doctor Prisoner - 1. rész után
lapishun 2000 megtekintés, 6 hozzászólás Ha van műfaj, ami nem nekem való, az az orvosos sorozat, legalábbis a koreai darabok, mert dr House-t pl imádtam, na de az inkább egy remekbe
Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
A Japán Edward Elric: Yamada Ryosuke
varganiki 2078 megtekintés, 2 hozzászólás Yamada Ryosuke 1993. Május 9-én látta meg a napvilágot Tokióban. A fiú két lánytestvérrel büszkélkedhet. Nővére Chihiro modell, aki nem
Cookie beállítások