Friss drámáink:
Card image cap

My only one - 110 rész után

lapishun

Tudom, a többség nem nagyon néz hétvégi családi sorozatot és meg is értem, hisz fordítás nem nagyon készül ezekhez, ha bele is kezd egy-egy bátor fordító, alig van, ami végül megéri a befejezést.
Pedig a koreai sorozatgyártás kvintesszenciái ezek, hisz Korában óriási népszerűségnek örvendenek, szó szerint a fél ország nézi őket, nagyon gyakran 30-50% közti nézettséggel futnak, főleg a KBS hétvégi sorozatai.

Még tavaly kezdtem bele az Uee főszereplésével indult My Only one-ba és nagyjából együtt haladtam a vetítéssel. (A KBS-nek hála, minden sorozatuk ingyenesen elérhető a nemzetközi, hivatalos youtube csatornájukon angol felirattal).

A sztori az unalomig ismert csebol/köznép ellentétre épül némi romantikával és drámával karöltve. Kapunk három fiatal párocskát és kivételesen egy idős párocskát, is, akiknek lehet szurkolni. A prímet szokás szerint az idősebb színésznők viszik, mind hihetetlenül erős karaktert alakít hihetetlenül kifejezően. Én imádtam a csebol anyukát játszó Cha Hwa-Yeon állandó hepciáskodását. De az idősebb korosztály minden tagja remekül játszott.

A fiatalok közt persze ott van a szokásos szépfiú, jelen esetben Park Sung-Hoon, aki inkább a jóképűségével tűnik ki, semmint az emlékezetes alakításával.

És igen, ott van Uee... az a Uee, akit szerintem minden jóérzésű ember legalább egy hónapra bezárna a pincébe, hogy rántotthússal és krumplipürével tömje, míg el nem éri legalább a 45 kg-ot, mert most kb vasággyal együtt annyi.
Lehet őt utálni, lehet őt szeretni. Bizonyította már képességeit más sorozatban, de itt sajnos nem igazán tesz ki önmagáért, hiába főszereplő. Persze hitelesen hozza a kedves, odaadó lányt, de sorozat végére könnyen bele lehet unni a személyiségébe (a beesett lóarcába meg aztán főleg).

A sorozatba érdemes belepróbálni, még akkor is, ha nincs magyar felirat hozzá (nem tudom, fordítja-e valaki).

Értékelés:
7/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások