Friss drámáink:
Card image cap

Pandora

lapishun

Nehéz dolog erről a filmről írni. Nehéz, mert érződik a szándék, hogy a készítők mit szerettek volna megmutatni. De sajnos nagyon félre siklott minden, a végeredmény pedig elég nehezen értékelhető lett.

A film teljesen olyan, mintha egy '80-as évekbeli amerikai katasztrófa filmbe beleerőszakoltak volna egy koreai családi drámát a 2000-es évek elejéről. Értjük, hogy az elmaradott vidék és a fejlett ipar és városi technológia kontrasztját akarták vászonra festeni, de ez olyan katyvaszban sikerült, hogy a filmről egyszerűen nem lehet eldönteni, mikor játszódik 1970-ben, vagy 2010-ben.A forgatókönyv egyszerűen csapni való. Rosszul súlyoz a különböző témák között. A családi dráma elhomályosítja a politikai/társadalmi problémát, és az izgalmakra is kevés hangsúly jut.Az is elképesztő, hogy azt éreztetik velünk, egy atomerőművet csupa dilettáns gyökér irányít egy halom birka élén.
A színészi játék is nagyon vegyes. Hiába van pár egész jól sikerült jelenet, ha utána a túljátszott ripacskodás mindent tönkre tesz.
Viszont a látványra nem lehet panaszunk. Ám ez egy katasztrófa filmnél elég alap követelmény.

Azt ugyan nem mondhatjuk, hogy a Pandora unalmas film lenne, de sajnos a szórakoztatás minősége nem üti meg azt a szintet, amiért az ember szívesen kifizetné a mozijegy árát.

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások