Friss drámáink:
Card image cap

Touch Your Heart - 1. rész után

lapishun

Eléggé féltem belekezdeni a Touch Your Heartba, hiszen azon kevesek közé tartozom, akiknek nem tetszett a Goblin és Lee Dong-Wookot is közepes színészésznek tartják. Tudom, ez a két kijelentés már önmagában istenkáromlás, de hát ez van.

De bármennyire is féltem a sorozattól, az az igazság, hogy remekül szórakoztam az első részen. Igaz, ez csakis és kizárólag Yoo Innának volt köszönhető. Észre sem vettem volna, ha Dong Wook kimarad az epizódból. A sorozat a női főszerep köré van felhúzva (nagyjából a jelenetek 90%-a róla szól, míg csak nagyjából 10%-ban van jelen a jóképű ügyvédünk), és Yoo In-na mindent meg is tesz, hogy kitöltse a teret, remekül hozza a naív, kissé önző színésznőcskét. A helyzetkomikumokat remekül alapozza meg és bármennyire is idegesítő lenne a karaktere a valóságban, a képernyőn nagyon is szórakoztatóvá teszi azt.

Egy könnyed, romantikus komédiáról lévén szó, sok mondandót ne várjunk a sorozattól. Ám amit nyújtani tud, azt remekül teszi. Bár van pár erőltetett karakter, a poénok többnyire ülnek.

A forgatókönyv egész jól összerakott, a jelenetek jó ütemben követik egymást, nem sietnek, de nincsenek is „koreai módra” belassulva.

Mindent összevetve, nekem tetszett az első rész és ha nem támasztunk vérmes reményeket hozzá, akkor kellemes kikapcsolódást jelenthet mindenkinek.
Értékelés: 7/10

Film adatlap

Touch Your Heart

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-02-06
Epizódok száma
16
Egy színésznő és egy ügyvéd románca.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások