Friss drámáink:
Card image cap

Whats wrong with Secretary Kim? - 1. rész után.

lapishun

Szokás szerint úgy kezdtem neki a sorozatnak, hogy semmit nem tudtam róla, a plakát alapján meg nem vártam túl sokat. De...

De kivételesen a férfi főszereplőben bíztam. Park Seo-Joont a Fight my way-ben egyszerűen imádtam. Nem sok férfi színészt kedvelek, így kíváncsi voltam, hogy benn marad-e a kedvenceim közt ezzel a sorozatával. Nos... benn maradt.A Whats wrong with Secretary Kim? semmi olyat nem nyújt, amit ne láttunk már volna. Nem lesznek váratlan fordulatok, az első pár perc utána nagyjából fel tudjuk vázolni nem csak az első óra, de jó eséllyel az összes epizód történését is.

Ám ez nem baj. Ugyanis a sorozat nagyon is szerethető. A két színész közt remek a kémia, és újfent Seo-Joont kell dícsérnem, mert ezért főleg ő tesz, az ő alakításán múlik főleg, hogy jól szórakozzunk.

A forgatókönyv jól kitalált, a karakterek ügyesen megírtak, de nem túl eredetiek. Viszont a helyzetkomikumok, amiket becsempésznek a drámába, azok remekül ülnek, nem erőltetettek (legalábbis a két főszereplő közöttiek).Mindenkinek ajánlom kipróbálásra a sorozatot, aki egy kis nyári romantikára vágyik.

Értékelés: 8/10

Film adatlap

Whats Wrong With Secretary Kim

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2018-06-06
Epizódok száma
16
Szórakoztató nyári romantika.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
  • "Park Seo-Joont a Fight my way-ben egyszerűen imádtam." Én is. Köszönöm az ajánlót, várok egy magyar feliratra,.)))

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások