Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Mielőtt bárkinek feltűnik, aki megnézi,hogy horogkereszt van a lámpákon, ez a jelkép csak Hitler révén lett a 20. században a gonoszság megnyilvánulása. Amúgy a legősibb jelképek egyike. Indiában "jó szerencse" a jelentése, Kínában "halhatatlanság". Ténylegesen a hinduizmus legszentebb jelképe....

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Itt láthatók a Buddha-lámpások, amelyek százai, ezrei borítják be ilyenkor a teret.
 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Mivel ottani időszámítás szerint holnap kezdődik a fesztivál látványosabb része, teszek fel pár képet még ide a Samgwasan templomról, amely Busan egyik fő látványossága, napi 24 órában várja és fogadja a betérni szándékozó buddhista híveket és a turistákat. Csodálatosak a képek!!

  Megnézném...egyszer...

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Hajrá! Semmi jónak nem vagyok elrontója. Elkezdtem lottózni! :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  Unni2011, Süki! Mehetünk Lányok, remélem valóra is válik. Szerelmese vagyok a lámpásoknak, a fényeknek. Az erkélyen télen-nyáron jégfehér lampion füzér világít, a szobában ugyan ez csak színesben, plusz egy eredeti Koreából való lámpás a "csilláron lóg", amit felengednek a levegőbe egy kívánsággal. A kis irodámban is van egy nagyobb gömb alakú lámpás. Gondolkoztam, hogy rendelek 1-2 db. igazi koreait és felengedem az égbe egyszer, de sajnos ez nálunk tilos, gondolom, mert tűzveszélyes ... így Lányok marad KOREA! :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Én is csak annyi tudok róla,hogy a bölcsesség, bőség, családi boldogság szimbóluma. Látod, Unni2011, nem tudom nem más-e a jelentése a buddhisra vallásban, mint pl. a feng shuiban. Valahol olvastam, fontos,hogy az elefánt ormánya felálljon, mert akkor hoz szerencsét stb. Máshol azt olvastam ennek semmi jelentősége. Azért én felálló ormányű elefántot osztottam meg ide... ;)
  Unni2011,ha megyünk Mónival, feltétlenül szólunk! :D

 • Unni2011
  3 éve
  Süki, Moni, csatlakoznék hozzátok szívesen. :) Gyönyörű látvány lehet ez élőben. <3
  Elefántokból szép kis gyűjteményem van, a legtöbbjét ajándékba kaptam.
  Most jöttem rá, hogy sárkányom (magamon kívül) viszont nincsen. :O Nem is tudok sokat erről az ázsiai jelképről, pedig ezen a fesztiválon is előkelő helyet kap.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Az elefánt a "Yeon Deung Hoe"-n az erő, bölcsesség, családi szerencse és boldogság szímbóluma. Az otthon védelméé és a termékenységé.


 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ó, Móni, én is elmennék! Menjünk együtt! :)


 • Wolf Moni
  3 éve
  Bakancslistás egy lámpás fesztivál ... lehetőleg Koreában. Minden vágyam, hogy egyszer élőben láthassam. Talán megadatik majd.

 • csutkajutka
  3 éve
  Köszönjük a koreaiaknak, hiszen értünk is égnek a fények. Már rég megfogalmazta a költőóriás: Mehr Licht! (azaz: Több fényt!) :-)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások