Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm, Móni a hozzászólást! Hát, igen, igazából So Ji Sub igazoltan csak abból a felsorolásból hiányozhat, ahol a "legszebb koreai színésznők" a téma. :))) Komolyra fordítva, a cikk végén írok pár "mea culpa" kategóriás sorozatot, és hőst... Ja, lehetett volna simán 15-ös lista is...

 • Wolf Moni
  3 éve
  Itt van Mindenki aki számít ... kivéve ... So Ji Sub "doktor" a Cain&Abelből. ;) Pedig, pedig szakmája egyik legjobbja volt. :D Csatlakozom Sükihez Joo Won "Good Doctor"-a mindenképpen viszi a pálmát ebben a műfajban.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Gyomar! Nagyon hasonló az ízlésünk! :) Az It's Ok-ra rá kell hangolódni, nekem sem megy ez mindig, minden sorinál! Zo In Sung-ot és Sung Dong Il-t nagyon szeretem, bár az utóbbiról ezt akkor még éppen nem tudtam, mert a Reply 1988 sorozatot később láttam (mivel később is készült), ahol Sung Dong Il-t a szívembe zártam . Azt hiszem ez nem szimpla elfogultság, ő ténleg minden szerepében jó! :)
  Nsocsi, köszi a fordítást!! A Beautiful Mind nnnnaggyon érdekes sorozat!
  A Lovers egy csodatörténet. Tele lesz érzelemmel ahogy haladsz előre a történetben, és azért a gengsztervilágban sem könnyű az élet, és nem könnyű eltérő környezetből érkező, eltérő végzettségű embereknek egymásra találni (és még számtalan okból sem). Mindenesetre erőteljesen hagyták itt is a szereplők átmosódni magukon az a karakterük által megkívánt intenzív érzéseket, mert a sorozat után Lee Seo Jin és Kim Jung Eun 2 évig egy párt alkottak, majd hirtelen szakítással ért véget a románc. Először volt nagyon nehéz végignézni ezt a drámát, azóta minden évben újra nézem! :) Igen, van pár kedves vicces jelenet is, az sem semmi, amikor a gödröcskéssel odaköltöztetnek egy lakosztálynyi ruhát, cipőt, mindent a "sérülése" után. Mindig szívesen ajánlom ezt a sorozatot bárkinek, mert sokkal pergőbb, látványosabb, maibb, mint a 2000-es évek elején készült sorozatok.

 • gyomar
  3 éve
  Kedves Süki! Hálásan köszönöm ezt az összeállítást is.Az orvosokról szóló sorozatokat én speciel nagyon szeretem. Nekem is nagy kedvenceim az általad felsoroltak közül:
  Good Doctor (2013) – Dr. Park Shi On (Joo Won) nagyon szerettem
  Romantic Doctor, Teacher Kim (2016) – Dr. Kim (Han Suk Kyu) újszerű
  Deserving of the Name (2017) – Ho Im (Kim Nam Gil) örök darab
  Doctors (2016) – Dr. Hong Ji Hong (Kim Rae Won) erre a mosolyra mindig nyitott vagyok
  The Great Doctor / Faith – Dr. Yoo Eun Soo (Kim Hee Seon) nagyon kedveltem,
  Beautiful Mind amit nsocsi fordított( Hála neki) nagyon jó kis sorozat volt szintén.
  Ez a sorozat ami nekem semmilyen formában nem jött át.It's Ok, This is Love (2014) – Dr. Ji Hae-Soo (Kong Hyo Jin)
  Majdnem mindet láttam kivétel az utolsó Golden Time és Lovers (2006). Az utóbbit már le is töltöttem és elkezdtem nézni a gödröcskés gengszter-t, már az első részeknél szétröhögtem magam.Amikor eszembe jut, hogy rángatta a nyakkendőjét és 3-4 szobányi gengszter lett látható a zárt ajtók mögött.Hálás vagyok érte.köszönöm szépen gyomar :-)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm szépen, Nsocsi! :) Azért elolvastam a Beautiful Mind leírását, és igen, erre a sorozatra gondoltam! :) Köszi azt is!

 • nsocsi
  3 éve
  Nagyon tetszett az összefoglaló, kiváló drámákat sorolsz fel. :) Szerintem Beautiful Mind-re gondolsz, Süki, nem? (Jang Hyuk a főszereplő)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Húha, akkor te jó sok doramát láttál már Unni2011!! Ha tudnál nekünk az említetteken kívül orvosos sorozatokat ajánlani, megköszönném. Van egy orvosos történet, ahol a dokinek valami gondja van az érzelmei kifejezésével, de azon túl kiváló agysebész. Sajnos tartalom alapján nem lehet sorozatra keresni! Nem láttad azt véletlenül?

 • Unni2011
  3 éve
  Igen, Süki, a Faith-ben nem volt zavaró a korkülönbség, olyannyira, hogy fel sem tűnt. :)
  Ha időm engedi én is párhuzamosan szoktam nézni több sorit is. Ezzel a módszerrel szívesebben követek folyamatban lévő friss fordításokat is, mert kevésbé zavar a várakozás a feliratra, és még kitartást is ad, hogy ne nézzem meg valamelyiket angolul. Egyébként maratonozni szeretek, és szép magyar felirattal. Ha jól emlékszem 10 volt a rekordom. Most épp 5-öt követek párhuzamosan. Úgy válogatom össze, hogy ne csak kosztümös, történelmi legyen, hanem legyen közötte könnyedebb hangvételű is. :)
  Este lefekvés előtt pl. az Evergreen nagyon jólesett.
  Megpróbálom akkor betenni a virágos gif-et.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  A Woman of Dignity-t én is nézegettem már, mint megnézendőt (még vagy 4 másik sorozat mellett...),de sajnos, vagy szerencsére a bőség zavarával küzdök, mert próbálok 2 sorozatot nézni most egyszerre.. :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm a képet, Unni2011! :) A Faith nekem is nagy kedvencem. Sokszor eszembe jut, pont a Hospital Ship miatt, mert többször is előjött témaként,hogy Ha Ji Won idősebb volt, mint a főhős, és fiatabb színésznő talán jobb lett volna. Nos, a Faithben Kim Hee Seon 10 évvel idősebb, mint Lee Min Ho, szerintem ez senkinek fel nem tűnt, és csodálatosak voltak együtt!!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm, Zenera a hozzászólást! :) Gondoltam,hogy ezeket a drámákat mások is látták. Nagy volt a kísértés,hogy teljesen ismeretlen doktorokat szedjek össze. De pont arra várok,hátha mások hoznak egy-egy új sorozatot, vagy orvos a témához! :) Egy kis ajánlót...
  Közben kifelejtettem a listából egyet, egy sorozatot, és orvost, amelyik számomra az szintén a "leglegleg"-es drámák közé tartozik! Úgyhogy íme a 10+1. kedvenc orvosom! :) A Lovers (2006)-ban is van doktornő. Alapmű, remélem sokan látták a gödröcskés gengszter és a plasztikai sebész doktornő történetét. Itt egy kis ízelítő a sorozatból:


 • Unni2011
  3 éve
  Kedves Süki,
  nagyon jó kis összeállítással rukkoltál elő újfent. :)
  Arra is jó volt, hogy lássam, mi az amit még nem láttam. Bár van olyan is, ami nem szerepel, és láttam. :)
  A Faith c. sori doktornénijét (Kim Hee Seon) nagyon megkedveltem, épp most nézek vele egy nagyon izgalmas sorit, melynek fordítása Ezoritu által folyamatban van, a Woman of Dignity. A 6. résznél járunk, de nagyon tetszik.
  A Faith-re visszatérve, LMH-t kosztümös szerepben is itt láttam először. <3 A legkedvesebb jelenetem, amikor a doktornéni sárga virágot tűz a kapitány hajába. Már csak azért is érdekes, mert ez fordítva szokott történni. Ennek gifesített változata több fórumon is szerepel az aláírásomban. (gif itt nem műxik, egy fotót azért beteszek róla)


 • Zenera
  3 éve
  Kedves Süki, nagyon tetszett az összefoglalód, csak egyet nem láttam az általad felsoroltak közül, de ahhoz meg épp most kaptam kedvet :) Mivel én az utolsót még nem ismerem, az én listámon a Hospital Ship szerepelt volna, Kang Minhyukkal, és Ha Jiwonnal a főszerepben. Kíváncsi voltam, mit fognak ők ketten vajon a vásznon kezdeni egymással, ezzel a szép nagy korkülönbséggel, a női fsz javára. Ahogy én láttam, MInhyuknak sikerült a feladathoz felnőnie, Jiwononhoz pedig maximálisan illett a karakter. A sori gyengéje a hajó volt: felszerelések nyitott polcokon, perem nélküli operáló asztalka :) stb, és hogy fokozták, amikor senki nem tudott a borzasztó vihar miatt mozdulni (lásd katonaság, mentőegységek) akkor a legnagyobb hullámzásban simán visszavarrtak egy kezet :D Ha a hajózás rejtelmeitől el tud a néző szakadni, kedves, csupaszív, odaadó orvosi történettel találkozhat, ami, hogy kellően kidomborodhasson, természetesen megkapta a maga negatív oldalát, egy szívtelen városi kórház hierarchiájában.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások