Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Tribes and Empires Ki kicsoda?

lapishun 2931 megtekintés, 22 hozzászólás
Igyekeztem minden fontosabb karaktert összeszedni, de a lista még nem teljes, majd ahogy haladok előre a fordításban, pótlom mindenkihez a hiányzó információkat.
A legtöbb karakternek saját, nevesített fegyvere van. Ezeket majd idővel összebogarászom, csak annyira sokan vannak, hogy rengeteg idő el fog menni vele.

A MUYUN család


Ők a jelenlegi uralkodó család, immáron több évszázada. Uralmuk stabil, de kényes pont, hogy a katonai hatalom nem az ő, hanem a nekik felesküdött Muru család kezében öszpontosul. S bár a két családot szoros kötelék és felbonthatatlan eskü köti össze, mindkét fél folyamatosan fel van készülve a legrosszabbra.



Muyun Qin - a császár


Bár a jelenlegi felesége lett végül a császárné, még mindig régi szerelméért, Yin Rongért rajong. Ellentmondásos személyiség, nehéz őt megítélni. Fiait szereti, s a birodalomért is felelősséget érez, de szerelme elvakítja.

Fegyvere: a Császár Kardja (megacélozza hordozója akaraterejét és segít meghozni a kivégzéshez szükséges döntést)





Muyun Luan - herceg, a császár testvére


Ő volt az első szülött, de végül mégis az öccse került a trónra. Látszólag nem törekszik az öccse ellen nyílt lázadásra, nem adta fel világuralmi terveit.

Fegyvere: a Lázító (Ez a kard a lázadás maga. Ha egy uralkodó húzza ki, minden alattvalójával végez. Ha egy alattvaló húzza ki, lázadásra szítja azt.)




Muyun Han - a császár elsőszülött fia, 1. herceg


Az első szülött gyermeke a császárnak. Ha a császár másképp nem rendelkezik, ő örökli a trónt. Muru tábornok tanítványa.




Muyun Lu - a császár másodszülött fia, 2. herceg


A császár másodszülött fia, csendes, a művészet iránt érdeklődő ifjú.




Muyun Hege - a császár harmadszülött fia, 3. herceg


A császár által nem kedvelt gyermek, ő a jelenlegi császárnével közös fia. A császárné mindent megtesz, hogy őt tegye meg trónörökösnek.




Muyun Sheng - a császár hatodszülött gyermeke, az eltitkolt herceg


A császár szerelmétől, Yin Rongtól született gyermek. Mivel anyja nem halandó, hanem a Bűvölőknek nevezett varázserővel bíró tündérekhez tartozik, ezért ő maga sem ember. Apja titokban tartja létezését, eldugja a világ elől.




Muyun Yanshuang - Jing Wang gyermeke, hercegnő


Harcos leány, katonaként is megállja a helyét. (Han herceget szereti)




Muyun De - herceg, Luan második fia.


Bár ő maga is hercegi rangon van, az öröklési sorban leghátul szerepel, hisz a császár csak a nagybácsija. Teheteséges kereskedő és cselszövő.



A NANKU család


A birodalom harmadik legbefolyásosabb családja. A jelenlegi császárné is ebből a családból került ki.



Nanku Min Gyi - császárné


Mindig is szerelmes volt a császárba, így annak Yin Rong iránti rajongása hosszú évek óta emészti.




Nanku Yue Li - udvarhölgy


A császárné unokahúga. Elászánt vágya, hogy ő lesz a következő császárné, bárki is kerüljön a trónra. Számító és törtető leány.



A MURU család


A birodalom második legbefolyásosabb családja. Ők irányítják a birodalom katonaságát. Ők tartatják be a törvényeket, vigyáznak a békére. Ősi eskü köti őket a MUYUN családhoz, melyet nem szeghetnek meg, mindenáron biztosítaniuk kell a MUYUN család biztonságát. (A kiskapu az, hogy nekik édes mindegy, melyik MUYUN családtag ül a trónon)



Muru Shuo - tábornok


A birodalom legfőbb hadvezére. A császár gyermekkori jóbarátja, hűséges társa. Mindent megpróbál, hogy a birodalmat békében, a császárt biztonságban tartsa.




Muru Han Yiang - a tábornok harmadik fia


Születését egy jóslat előzte meg, ezért apja úgy ítélte meg, veszélyt jelent a birodalom békéjére és a császárra nézve, így csecsemőkorában magára hagyták. Árvaként nőtt fel, majd afféle jóságos banditává cseperedett.



Egyéb karakterek


A három nagy családon kívüli szereplők



Su Yu Ning - udvarhölgy


Egy középnemesi család leánya, az udvarba küldik tanulni, ahol a Királyi Jósda vezetője felfigyel rá, s úgy jósolja, ő lesz az elkövetkező császár felesége. Ezzel persze rögtön szert tesz rengeteg ellenségre és érdekbarátságra.




A gyöngybe zárt nő - a Tengerek Bűvölője


Muyun Sheng anyjától kapott üvenggyöngyében lakozó, varázserővel bíró, titokzatos nő.




Yin Rong - egykori feleség


A császár szerelme, Sheng édesanyja. Szépsége legendás. Nem halandó, hanem egy tündér faj, varázserővel rendelkező bölcse, úgynevezett Bűvölő.





Jin Zhu Hai


Hamarosan...




Shuofeng Heye - a Shoufeng törzs vezére


Azt jósolták, belőle válik az északi sztyeppéken élő törzsek eljövendő királya. Vad harcos.




Shuofeng Da - a Shoufeng törzs előző vezére


Heye apja. A világban bekövetkező változás, a szárazság, az elvándorló állatok miatt elhatározza, új otthont keres népének. Útra kelnek, hogy visszaszerezzék őseik földjét.




Long Ge Dan Zhu - a Shoufeng törzs előző vezérének asszonya


Heye anyja.




Shuo Feng Su He - a Shoufeng törzs előző vezérének kisebbik fia


Heye öccse.




Ji Gong Zhu - az előző dinasztia hercegnője


Az előző dinasztia hercegnője. A Muyun család ősi ellensége.




Heshu Hong Ling


Hamarosan...




Helan Tie Duo - Vasmacska


A Vas (Helan) törzs harcosa, Heye barátja.




Mo Mester - a Hold Rend bölcse


Novoland világán két hold van, a Világos és a Sötét. A Sötét csak ritkán jelenik meg, feltűnése mindig katasztrófát hoz, s felbolydítja a világot. Mo Mester az okkult tudományok tudósa, afféle sötét mágiahasználó.






...és a többiek:
Film adatlap

Tribes and Empires: Storm of Prophecy

Eredeti nyelv
kinai
Műfaj
fantasy
Vetítés dátuma
2017-11-21
Epizódok száma
75
Nagy volumenű kínai fantasy.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Legal High - 1. rész után
lapishun 1358 megtekintés, 0 hozzászólás Aki látta a My Golden Life című, röpke 52 részes sorozatot, az biztos szívébe zárta az ikerpár szőke copfos Jisoo-ját és az őt alakító
Terius behind me - 6. rész után
lapishun 1739 megtekintés, 0 hozzászólás Még csak 6 részen vagyunk túl, de a Terius már annyira a szívemhez nőtt, hogy tűkön ülve várom az új részeket. Hiába van tele bugyuta
ITZY VLIVE videók magyarul
lapishun 1365 megtekintés, 0 hozzászólás Alig egy hete debütáltak mégis sok rajongójuk van már. Így az igény meg van a magyar feliratos videóikra. Korucchii és szerény személyem
So I Married an Antifan - 1. rész után
lapishun 958 megtekintés, 0 hozzászólás Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK)
Cookie beállítások