Friss drámáink:
Huang Xuan
Születésnap: 1985-03-03
Huang Xuan népszerű kínai színész. 10 évesen megszállottja volt Michael Jackson-nak, ezért megszállottsága miatt a tánctudományt választotta. Később elvégezte a pekingi tánciskolát. A pekingi táncegyüttes beiratkozása után meghívást kapott a "Arany Virág átka" (2006) forgatására, de a forgatás előtt megváltoztatták a forgatókönyvet, ezért egy 14 éves herceget kellett volna eljátszania. De annyira "csak" táncolni akart, hogy,kihagyta a lehetőséget. A "Zhen Qing Ren Sheng" 2007-es televíziós sorozatában debütált, és 2008-ban debütált a The Shaft-ban. A Nemzetközi népszerűségét a "Blind Massage" film hozta meg.
Számos népszerű filmben és televíziós sorozatban játszott, köztük a "Red Sorghum", a Legend of Mi Yue , a The Imperial Doctress (2016) ....
Gyakran játssza az ártatlan első szerelemes karaktert , aki végül nem nyeri el az imádottja szerelmét :) Annak ellenére, hogy csillogó Sztár egyszerű csendes életet él. Szeret teát inni, kalligráfiát ír, és intellektuális könyveket olvas.
2016. decemberében a kínai média arról számolt be, hogy Huang Xuan a JYP Entertainment színésznőjével Song Ha Yoon-nal találkozik .Több képen, kéz a kézben, nevetve kapták őket lencse végre ! :)
SZEREPEI

Tribes and Empires: Storm of Prophecy


Muyun Sheng szerepében
Nagy volumenű kínai fantasy.
Hozzászólások

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások