Friss drámáink:
Song Hye Kyo
Születésnap: 1981-11-22
Születése után folyamatosan beteg volt az orvosok már le mondtak róla, ezért a szülei hivatalosan csak egy év múlva anyakönyveztették, amikor már stabil egészségesnek nyilvánitották. Az elemi iskolában műkorcsolyázást tanult, tanárai dicsérték, jó humorú , vidám természetű diáknak nevezték. Később a Sejong Egyetemen tanult, ahol a Filmművészeti Főiskolán diplomázott.
Harmadik éves középiskolai diákként elsőként nyerte el a SunKyung Smart Modell Contest-t, és az iskolai egyenruhás cég modelljévé vált. Ekkor kapta első kis szerepét First Love című sorozatban.
Hírnevet azonban Song Seung-heon és a Won Binnal közösen az Autumn in my Heart sorozat hozta el számára. Következő az All In- ben való szereplése és az azt követő Rainnal a Full Hause-ban már nemzetközi sikernek bizonyult, és elismert koreai szinésznő lett egész Ázsiába.
2007-ben szerepel Gisaeng a film adaptációjába Hwang Jin Yi-be. Egy évvel később Amerikában debütált a hollywoodi indie Make Yourself at Home-ban (korábban Fetish ), egy pszichológiai thriller egy lányról, aki egy sámán anya gyermeke, és megpróbálja elmenekülni a sorsától azáltal, hogy egy bevándorló menyasszonyává váljon az Egyesült Államokban.
Korea egyik legszebb hölgye, 2011 elején Song megjelentet fotókönyv Song Hye-kyo pillanata , amely legjobb fotósok készítettek Atlanta , New York City, Buenos Aires , Patagónia , Párizs, a Holland és a Brazil helyeken . A fotókönyv értékesítéséből származó bevételeket egy gyermekalapítványnak adományozták.
2011-ben ő lett az első ázsiai színésznő, aki szerződést írt alá a franciaországi Effigies francia ügynökséggel, megnyitva az utat az európai piacra való belépéshez.
That Winter, The Wind Blows szerepével megnyerte a Daesang (vagy a "Nagydíjat") díjat, amely a legmagasabb televíziós díj, a 2. APAN Star díjakon .
Több filmet is forgatott Kínában, ezután jött a Descendants of the Sun, amelyben együtt játszott Song Joong Ki-val hatalmas sikert eredményezett a közös játékuk, amely aztán megalapozta szerelmüket is a valós életben.
2017 október 31.-én házasságot kötöttek szöuli Hotel Shilla-ba, ami egész Ázsiát lázba hozta.
2017-ben a Forbes magazin Korea Power Celebrity listáján a 7. helyen végzett
( J )


SZEREPEI

All in


Min Soo-Yeon szerepében
In Ha belép a szerencsejáték világba

Descendants of the Sun


Kang Mo-Yeon szerepében
Katonaság + szerelem = 2016 legnagyobb slágere.

Full House


Han Ji Eun szerepében
Romantikus komédia a Full House-ban Rain-nel és Song Hye Kyoval

That Winter, The Wind Blows


Oh Young szerepében
Egy férfi és egy nő története, akik nem hisznek a szerelemben
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások