Friss drámáink:
Lee Si Young
Születésnap: 1982-04-17
South Korea
Színésznő és amatőr boxoló 9 éves volt mikor családjával Szöulba költözött.
Dongduk Női Egyetemen divattervezést tanult, ekkor változatta meg a nevét, eredeti neve Lee Eun Rae.
2008-ban debütált a TV rendezői Urban Legends Deja Vu 3. évadjának vendégjátékában , majd a történelmi dráma a The Kingdom of Winds-be. 2009-ben volt az az év, amikor számos nagy horderejű támogató szerepet kapott. A nagy sikerű Boys Over Flowers, Hana Yori Dango mangába
Again, My Love.
Emelkedett a népszerűsége amikor csatlakozott egy valóság show-hoz a We Got Married, ahol hamis házaspároként szerepelnek áll férje a Sinhwa csapatból Jun Jin.
Később a valóságban is egy pár lettek, de kapcsolatuk 6 hónap múlva véget ért.
2010-ben több show müsorba is szerepelt.
Hivatalosan nem volt énekes, de több filmzenében énekelt.
2012-ben szerepelt egy realityzenei show müsorba ahol Jay Parkkal közösen szereztek egy dal, amit Polarist címmel a Tiny-G lánycsoport énekelt.
Szórakoztató karrierje mellett folytatta a boxolást több díjat is nyert. Azt nyilatkozta "Hobbiból csinálom, és azt mondták nekem, hogy van bennem lehetőség, ezért nagyon keményen edzettem, a box megváltoztatta, hogy ki vagyok, egyre tisztességesebbé váltam és önbizalmat adott."
Szenvedélye a sport iránt egyre erőssebbé vált, voltak aggodalmak arra nem kíméli egészségi állapotát sem. A rajongók és a szakértők meglepetésére jelentkezett és elnyerte a 7. éves női amatőr-boxversenyét 2010-ben, és a női 50 kg-os kategóriát a tizedik KBI Nemzeti Életmód Atlétikai Boxing Bajnokságban ugyanazon év novemberében nyerte el.

2011-ben folytatódott a sikere megnyerte a női 48 kg-os kategóriát a 47. szöszi amatőr boksz mérkőzésen februárban, valamint az RSC (Referee Stopped Contest) a március 7-i Országos Amatőr Boksz bajnokságon. Lee Seung-bae, a koreai nemzeti boksz csapat vezetőedzője szerint Lee nagyon pontos , magas és hosszú karokkal rendelkezik, nagyon jó a test mozgása a boxoláshoz. Edzője, Baek Seung-won azt mondta, hogy "a tűzes és tökéletes testalkat" a professzionális boxolóvá válhat, de hozzátette: "Egy kicsit öreg a mostani profi boxolokhoz.
2013. április 24-én Lee elnyerte a női 48 kg-os címet a 24. Nemzeti Amatőr-boksz bajnokságon egy vitatott 22-20-os eredménnyel.
Az volt az álma, hogy képviselje az országot a 2014-es Ázsiai Játékokon
de nem volt elég ideje a felkészüléshez , így nem tudodt részt venni.
2015-ben elkezdte az országos boksz csapat első fordulójának próbáját, amely a 2016-os nyári olimpiai versenyen Rio de Janeiróban, Brazíliában fog versenyezni. Azonban az ismétlődő sérülések, nevezetesen egy súlyos váll sérülés, miatt átgondolta ortopéd orvos álláspontját amely, arra késztette őt, hogy 2015 szeptemberében bejelentse, hogy visszavonul a sportból.
Júniusban egy riporter szöveges üzeneteket és az Interneten vádolta hogy a színésznőről szexuális videóval rendelkezik és kiszivárogtatja. Zsarolásért az ügyészség elfogató parancsot adott ki a riporter felé.

2017-ben Lee Si Young Instangram oldalán bejelentette:
Meg találtam szerelmemet, és új életet kezdtem, hálás szívvel remélem, hogy több bölcsességet kapok anyaként és feleségként, egy boldog család leszünk. Köszönöm a támogatást, és remélem, kedvesen nézel a bejelentésemre. " A színésznő 14 hetes terhesen várja első gyermekét.

Sorozatai
Boys Over Flowers 2008-2008
Poseidon 2011
Golden Cross 2014
My Beautiful Bride 2015
Lookout 2017

( J )
SZEREPEI

Poseidon


Lee Soo-Yoon szerepében
A koreai parti őrség különleges küldetése
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások