Friss drámáink:
T.O.P / Choi Seung Hyun
Születésnap: 1987-11-04
South Korea
Choi Seung Hyun-ként látta meg a napvilágot. Gyermekkori barátja Big Bang-beli társával G-Dragonnal egy általános iskolába jártak és gyakran táncoltak illetve rappeltek együtt. Kis időre el szakadt egymástól a két barát de Dragon újból meg kereste és közösen elkészitették első demójukat, amit elküldtek YG Entertainment vezérigazgatójának,Yang Hyun Suk . Be hívták őket meghallgatásra, de TOP-ot elutasították a túlsúlya miatt. TOP elszántságát tükrözte 40 nap alatt 20 kg fogyott és 6 hónap múlva már a csapat tagja volt.
2007-ben szóló karrierbe kezdett Red Roc Hello című videoklipjében színészként tűnt fel. Big Bang-ből elsőként sikeresen debütált, mint színész az I Am Sam című sorozatban, melyet a KBS sugárzott még 2007. augusztus 6. és október 2. között.
2009 jelentkezett a Tanguk egyetem színészképző szakra.
Két év elteltével 2009-ben az IRIS című nagysikerű sorozattal tért vissza, ahol a bérgyilkos Vick-et alakította. A sorozatnak végül a Hallelujah című dalát ő mellette TaeYan és G-Dragon volt az aki felénekelte. Valamint ugyan ebben az évben a rajongók a Nineteen című filmben is felfedezhették, mint az egyik főszereplőt csapattársával SeungRi-val egyetemben.
2010-ben újabb film szerepet kapott a 71: Into the Fire-ben. A filmben nyújtott alakításával rengeteg pozitív kritikát és dicséretet kapott valamint rekordmennyiségű, szám szerint 7 díjat zsebelhetett be a különböző díjátadókról. Ám maga a film is elképesztő népszerűségnek örvendett ugyanis egy hét leforgása alatt több, mint 1 millióan voltak kíváncsiak az alkotásra, ezzel a néző számmal pedig a 2010-es évben ez a film érte el először ezt az igen csak magas számot. 2012. júniusában megerősítést nyert az a hír miszerint TOP szerepet kapott a Commitment című filmben, mely végül 2013. november 6-án debütált a hazai mozikban.
2014-es évét a Tazza 2 című filmmel kezdte. A film Seung Hyun-on kívül olyan hírességeket vonultat fel, mint Shin Se Kyung, Lee Ha Nui, Kim Yoon Seok vagy Yoo Hae Jin. Ezt a filmet már Amerikába is be mutatták
2015 őszén T.O.P egy koreai-japán közös gyártású web sorozattal tért vissza. A sorozat The Secret Message címmel
Jelenleg katonai szolgálatát teljesíti.

Sorozata
I am Sam 2007
IRIS 2008
The Secret Message 2015

Filmek
Iris: The Movie 2010
71: Into the Fire 2010
Commitment 2013


( J )
SZEREPEI

IRIS 1 évad


Vick szerepében
Kémek harca
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások