Friss drámáink:
Jung Joon-Ho
Születésnap: 1970-10-01
South Korea Yesan
Jung Jun-ho 1995-ben kezdte színészi karrierjét. Soha nem gondolta hogy egyszer valaha szinész lesz. Bevallotta, hogy amikor gyerek volt, félénk volt és sírni kezdett, amikor a tanár felkérte énekelni. A hadseregbe való bevonulása után gyakran rendezvényeket szervezett. Ekkor felismerte a tehetségét. 1995-ben csatlakozott az MBC csatorna színészképző iskolájába. Bár számos híres csillaggal, például Lee Young-ae-vel dolgozott színészi karrierjének első néhány évében készített filmjei és sorozatai nem voltak sikeresek személye homályban maradt. Ez elgondolkoztatta érdemes tovább folytatnia.
2000-ben a Women Like You című televíziós sorozatban szerepelt, ugyan ebben az évben My Boss, My Hero sorozat aztán meg hozta neki a sikert a sorozat magas nézetséget ért el. Egyre több sorozatban és filmben szerepelt mindig komikusként. Komikus szerepei mélyen belevésődött rajongói táborában. Ez elgondolkodtatta szerettet volna kitörni a komédiás szerepkörből, 2005 egy rendező javaslatára változtatott és fel vette a rossz fiú szerepét. Rajongóit és a médiát is megdöbbentette a színész változása, de pozítiv visszhang erősítte önbizalmát. Ekkor forgatta az The Last Scandal of My Life 2008, IRIS 2009.
Családi élete
2011. március 25-én feleségül vette az MBC bemondóját Lee Ha Jung-t. Közeli barátja Shin Hyun-joon színész testvérekként tekintenek egymásra.
Sorozatai

Hotelier 2001
IRIS 2009
Queen of Reversals 2010-11
The Flower in Prison 2016

Filmjei
Iris: The Movie 2010

( J )
SZEREPEI

IRIS 1 évad


Jin Sa-Woo szerepében
Kémek harca
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások