Friss drámáink:
Cho Seung Woo
Születésnap: 1980-03-28
Dél-koreai színész,musical színész, aki zenész családba született. Iskola évei alatt a táskájában CD-ket tartott az iskolai könyvek helyet. Még egyetemi évei alatt 1999-ben jelentkezett egy film szerepre 1000 színész közül ki is választották ! Musical színésznek készült , de pálya futására jellemző , hogy a színészi szerepek is mindig megtalálják . A mai kortárs színészek között ritka , hogy valaki ilyen sikereket érjen el mind a két területen. 2005-ben Marathon című filmben, ahol egy autista fiút játszott,hatalmas siker, 5 millió jegyet adtak el, és számos díjat is kapott. Sorkatonai szolgálata után mint musical színész a legmagasabb fizetéssel szerződtették, Korea történetében. Olyan nagy a sikere ,hogy előadásaira a jegyek 15 perc alatt elkeltek. Elsősorban filmekben és musical darabokban szerepel. 2012-ben a Horse Doctor TV sorozatban az orvos karakter megtestesítője , majd újra visszatért a színpadra. A szerepeinek megformálásában maximumra törekszik, hihetetlen erővel . 2017-ben A Secret Forest TV sorozatát forgatta. Számos kitüntetést , díjat kapott elismerésként. Barátnőjével Kang Hye Jung színésznővel 2004-2007- ig volt együtt !
SZEREPEI

The Horse Doctor


Baek Kwang Hyun szerepében
Egy lódoktor története az istállóktól a királyi udvarig.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  2018-02-01 17:21:54
  Kedves Min-Mi! Köszi a jelzést,javítottam a nevet.
  Arról amit írtál azt gondolom,hogy a sorozatszínészeket jobban ismerjük, mint a filmszínészeket.
  Talán azért, mert a sorozatok jobban szem előtt vannak. Ha készül felirat, akkor az adás napján, vagy max. 1nap múlva már van angol felirata, aki szeretné fordítani gyorsan és könnyebben hozzáfér.
  Én is viszonylag kevés filmet láttam, sokkal több sorozatot.
  Lehet,hogy más oka is van,hogy egy színész mitől ismert és közkedvelt nálunk..., én nem tudom. Nálam sem a szépség az első, bár, nem gondolnám,hogy Seung Woo rossz külsejű lenne, sőt. :)

 • ParkMinMi
  2018-02-01 17:04:27
  Örülök, hogy Ő is felkerült, köszönöm! /Halkan, egy g lemaradt a nevéből/. Azért az öröm, mert valami megmagyarázhatatlan ok miatt, teljes a magyar vonal érdektelensége irányában. Pedig akik nem a szép fiúkat díjazzák/ vagy ennyire mindenki???/azoknak mint az énekes és mint a színészi tehetséget észre kellene venniük. A filmjeiben szinte mindent eljátszott már, volt gyilkos Ji Jin Hee -vel közös filmben a "H"-ban, aminek a zenéjét is Ő szerezte/ sajnos nincs magyar ford./, alakított kosztümös figurát a The Sword With No Name-ban és a Chunhyang-ban, embert próbáló sport teljesítményt a Perfect Game-ben és a Marathonban, ez utóbbi ráadásul egy az autista fiú igaz történetének tökéletes ábrázolása is. Végig énekelte és gitározta a The Devils/ egy 70-es pop banda/ történetét a Go Go 70s filmben. Alakított érző, gyöngéd szerelmest a Love Phobia-ban. Volt szerencsejátékos a Tazza: The High Rollers-ben, de mind a 17-filmet/ a 18.most jön ki Propitious Site for Grave címmel/nem sorolhatom fel. A 3 eddigi sorozatból is kettő nagy elismeréseket kapott. Ezek mellett még musicalek sora, melyből legtöbbért díjazott lett mutatja pályáját.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások