So I Married an Antifan - 1. rész után

4 hónapja │ írta: lapishun

Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK) köszönhető, hisz ők ketten alkottak egy párt a WGM-ben annak idején. Így hát ahogy az epizód első 2 percében próbálták menő idolnak beállítani, inkább jót mosolyogtam, semmint elakadt volna a szavam attól, ahogy két karlendítéstől teljesen elfáradva, levegő után kapkodva próbálta megjeleníteni a táncban elfáradt szupersztárt.

Girls Generation ide, vagy oda, Sooyoungot sosem tudtam igazán hova tenni, remélem ez a sorozat hozzásegít ahhoz, hogy végre betegyem a „jó színésznő” dobozba.
Sokszor hangoztattam már, hogy nincs bajom a közhelyekkel, ha jól alkalmazzák őket, vagy új, eddig nem látott formában mutatják be azokat. Sajnos itt már az első pillanattól kezdve hiányzik a varázs és mindent átjár az „ezt már láttam” érzés. Ismerjük jól a munkahelyén kihívásokkal küzdő, elnyomott lányt, és a gazdag, jóképű férfi történetét, ami nem lenne baj, de a karakterek annyira egysíkúak, hogy az epizód felére minden lelkesedésem elvész, és hiába próbálok az unalomba fulladó párbeszédekben bármi szórakoztatót találni, egyszerűen nem megy.

A színészek sem tesznek ki magukért, senkit nem tudok kiemelni a gárdából aki legalább egy szemernyit igyekszik, hogy emberivé, urambocsá’ szerethetővé varázsolja a rábízott szerepet. Így aztán az epizód végére sem tudom Sooyoungot a fent említett dobozba belepasszírozni, maradnak a ferde pillantásaim irányába.

A forgatókönyv nem lenne amúgy rossz, de valahogy hiányzik belőle az élet, nem igazán tudott lekötni se a cselekmény, se a karakterek személyisége (már ha van nekik). Persze akad 1-2 pillanat, amikor szinte mosolygás közeli élményt vált ki a sorozat, de ezek oly ritkák, hogy nem érzem jó idő befektetésnek kivárni őket.

Az összkép annyira nem vészes, de sajnos így is átlag alatti.
Értékelés 4/10

Hozzászólások

A cikkhez kapcsolódó film:

So I married an AntifanMegnézem az A-POP.EU adatbázisában


Mit fordítok épp?
Ever Night
16. rész