Friss drámáink:
Fórum -> A-POP.EU -> Új funkciók, amikre szükség lenne

lapishun
3 éve
Ha ötleted lenne az oldal fejlesztésével kapcsolatban, itt bátran megoszthatod velünk.
Hozzászólások

 • gved
  4 hónapja
  Elszerencsétlenkedtem 2 hozzászólást is, sajnálom; az alkotások ajánlásánál próbálkoztam, de az elküldés nem sikerült.

 • gved
  4 hónapja

 • gved
  4 hónapja

 • edimir
  1 éve
  Lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen, de sehol se találok semmit a The World of the Married sorozatról, ami szerintem 2020 eddigi egyik legütősebb koreai sorozata. Érdemes lenne a figyelmet felhívni rá, beszélgetni róla. Hol, miként lehet javaslatot tenni arra, hogy esetleg mi kerüljön be a dorámák közé?

 • anya217
  1 éve
  Sziasztok! Érdeklődnék: Működik az alábbi funkció? És ha igen, akkor hogyan? "Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető."

 • juud
  2 éve
  nekem az avatar függetlensége hiányzik. azaz nem szeretem h csak ez a pár lehetőség van. szeretem az egyén egyediségét jelőlés lehetőségét. igy falanszter érzet van, vagy börtön számokkal a mellemen. egy szabad kép-lehet foto, de nem kötelezően az sem, hanem magam választotta , hozzám közelálló jel, rajz, tájkép, figura, távolkeleti betű , bármi, de egyedi. ha körte jelem lenne akkor is saját fotóm alatt szeretnék írni-sok más postáskisasszonyfej helyett. más vagyok. rátalálásom a saját írásaimra egy beszélgetés folyamban a kép/jel alapján természetesen pöröghetne. twhát egy mondatban: a lehetőséget megadni h szeméylt jelölő kép kintről betehető legyen az adatlapomon.

 • csabamama2
  3 éve
  Részemről szeretném, ha lenne egy olyan kis kereső funkció, (az a szokásos nagyító embléma), hogy ha valamit keresek, akkor beírom a címet és előhozná. Ezt hiányolom, egyébként nagyon tetszik az oldal.

 • Unni2011
  3 éve
  Én is elbénáztam Rózsához hasonlóan az első hsz-t, ha zavar benneteket, majd töröljétek.
  A fénykép beillesztése 2 próbálkozásra sem sikerült...
  Egy kérdés, hogy néhány szmájlit tervezel-e a későbbiekben, vagy csak rajzolgassunk? :) :D
 • Kedves Rózsa! Az a funkció még nem működik. Hagyjad nyugodtan az üres hozzászólást, senkit sem fog zavarni! :)
 • Kedves Béla! Hogy tudom az üres hsz-t törölni? Sükihez írtam volna, de elbénáztam, látom a ceruzát, de már nem enged oda írnom. Bocsánat!
 • Nem tudom, de szerintem áttekinthetőbb lenne, ha a kpop-os videók között lehetne lapozni.. Persze, ameddig 2-3 van fent, addig nincs is gond. Tettem pár videót fel PSY-hoz, és úgy néznek ki, mint a matricák. Vagy,ha meg tudod oldani, akkor legalább a dal címét írja ki,ha valaki elhúzza a kurzort arra... Ahogy jónak látod. De így nekem kicsit fura.

 • lapishun
  3 éve
  Ha ötleted lenne az oldal fejlesztésével kapcsolatban, itt bátran megoszthatod velünk.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások