Friss drámáink:
Fórum -> Koreai drámák -> Melyik volt az első koreai dráma, amit láttál?
Én az Always-t láttam elsőként. Szememet azóta is So Ji Subon tartom. :) Elismerve azt,hogy nálam sokkal elfogultabb rajongói is vannak. Bár soha nem gondoltam egyetlen egy sztárra sem úgy, mintha magántulajdonom lenne, és bárkivel meg kellene vívnom érte. Mindenesetre So Ji Sub elindított egy úton, amit néha lejtőnek is gondolok. :) De főleg azt gondolom,hogy valami értékeshez jutottam a koreai filmek és sorozatok révén. :)
Hozzászólások

 • Cukornyuszi
  1 éve
  It's Okay, That's Love, bár nagyon nagyon rég még láttam a Palota Ékkövét. Körülbelül vagy 10-11 éve... Az nagyon tetszett nekem! De sajnos nem kezdtem el többet nézni. Egy ideig néztem még a Silla Királyság Ékkövét, de nem néztem végig, mert megtudtam milyen vége lesz. Aztán kb 5 éve láttam az It Started with a Kiss-t, de az nem koreai, hanem tajvani. Azt is imádtam nagyon! És csak tavaly néztem meg a That's okay, It's love című doramát egyedül, majd a Beautiful Gong Shimet, és az már megtetszett a páromnak is, ahogy kicsit belenézett, miközben én néztem :D Azóta együtt nézzük a jobbnál jobb doramákat. :) Én egy listát is írok, hogy jelenleg miket láttunk együtt, és sorrendben is vannak... :D

  1. Beautiful Gong Shim
  2. You Came from the Stars
  3. The Legend of the Blue Sea
  4. My Girlfriend is a Gumiho
  5. Pinocchio
  6 I'm Not Robot
  7. The Heirs
  8. While You Were Sleeping
  9. W - Two Worlds
  10. I Hear Your Voice
  11. To the Beautiful You
  12. Uncontrollably Fond
  13. My Unfortunate Boyfriend

  + még egy japán drama is, a Sumika Sumire :D <3

 • Cukornyuszi
  1 éve
  It's Okay, That's Love

 • nemethbaby
  2 éve
  Első 2 sorozatom a SECRET FOREST és a CITY HUNTER volt, mindkettő meg tette a kellő hatást, azóta már 240 sorozatnál tartok. Abszolut rajongó vagyok.

 • Raona58
  2 éve
  Az első 2015 május közepén a Boys Ower Flowers volt. Kerestem valamit, amit eddig még nem láttam, valamit, ami más az életemben. Megtaláltam ezt a sorozatot középiskolásokról, és annyira elvarázsolt, hogy 11-szer néztem meg sorozatba. A végén már a legapróbb rendezői trükköket, fogásokat is megláttam benne, izgalmas volt. És ezzel elindult egy lavina. Ma már túl vagyok 260 sorozaton - ebből többet többször is megnéztem :) -, és több mint 50 filmen. Azt hiszem, ez hosszú szerelem lesz. :)))

 • Anita47
  2 éve
  A korona hercege.....

 • ekjaksa
  2 éve
  Pasta, amikor még ment az m2-en. Jó rég volt. Majd letöltöttem s vagy 20 szor megnéztem.

 • Szilvi
  2 éve
  Elsőként Jewel in the Palace / A palota ékköve, című filmet láttam nagyon meg tetszett, utána Yi San is meg fogott, de aztán jött egy sorozat The Great Queen Seondeok / A Silla Királyság ékköve nem győztem ki várni a következő részt, annyira izgalmas volt. Aztán rátaláltam egy másik filmre romantikus szívszorító Save the Last Dance For Me, ez is nagyon tetszett. És még a Pasta is nagyon tetszett.

 • vereta
  2 éve
  Pasta.

 • kodomo62
  2 éve
  A Yi San című 77 részes koreai dráma volt az első sorozatom és nagyon megfogott! Ami mérhetetlenül tetszett benne, hogy a kultúrájuk teljesen más és egy különleges világba csöppentem bele, ami egészen elvarázsolt!! Nagyon megszerettem a koreai drámákat és rengeteget láttam már és lelkes gyűjtője vagyok!
  Természetesen egy-egy sorozatot nagyon sokszor megnézek és kimondottan élvezem mindannyiszor és a szereplőkkel újra átélem a történteket! Teljesen beleélem magamat a történetbe, vagyis odaképzelem magam a történet szereplői közzé és teljes átéléssel követem a sorozat eseményeit! Igazán leköt és mondhatom teljesen kikapcsolja a külvilágot számomra teljes átéléssel és odaadással élvezem a sorozat minden részletét és mozzanatát! A színészek játéka lebilincselő és a képernyőre szegezi a tekintetemet, annál is inkább, hogy nagyon helyesek és csinosak is!
  Nagyon elnyerte a tetszésemet! Óriási rajongással kezdek mindig egy újabb sorozat megnézésébe!! Itt meg kell említenem a fordítók önzetlen, kiváló és nagyszerű valamint kitartó munkáját, mert nélkülük számomra ezt a boldogságot, hogy így élvezhessem a sorozatokat, nem valósulhatott volna és továbbra sem valósulhatna meg!!! Nagyon szépen köszönök mindent!!! Egyszerűen NAGYSZERŰEK vagytok!!!!

 • nagyi
  2 éve
  A TV-ben láttam a Palota ékköve c. koreai sorozatot. Akkor nagyon tetszett, de rám legnagyobb hatással a Faith c. sorozat volt. Ez a sorozat vitt engem a "lejtőre". Egymásután 6-szor megnéztem. Akkor még nem tudtam hol lehet koreai sorozatokat nézni, később belebotlottam Le Min Ho más filmjeibe. Le Min Ho rajongásomon már tullépve felfedeztem, más koreai sorozatokat is. Ennek kb. 5 éve és már csak koreai és ujabban kínai sorozatokat nézek.

 • terez erdely
  2 éve
  A tv állomások között keresgéltem amikor egy román tv adóra bukkantam ahol koreai sorozatokat sugároztak egy héten kétszer szombaton és vasárnap du. egy -egy részt. Ott láttam először a Winter Sonatát majd a Love Rain , A palota ékköve és kezdtem utána olvasni Korea történelmének. Ennek már egy jó pár éve és azóta is szeretem a koreai sorozatokat ,filmeket. Hálás köszönet mindazoknak akik lehetővé tették, teszik hogy megismerjük a koreai kultúrát ,életvitelt,szokásokat a sorozatokon ,filmeken keresztül.

 • szentes
  2 éve
  Egy kolléganőm ajánlására néztem meg a Pasta c. sorozatot. Elvarázsolt. Aztán kezdtem a főszereplők sorozatai, filmjei után keresgetni és ez folytatódik a mai napig. Mindenevő vagyok, romantikus , thriller, történelmi, bármit szeretek. Fantasztikus színészeket ismertem meg. Vannak újranézős sorozataim. Mást már nem is nézek, csak koreait. Nagyon szeretem a filmzenéket, némelyik csodálatos. Köszönet Minden fordítónak, feltöltőnek a munkájáért, hogy láthatjuk, élvezhetjük.

 • Needy23
  2 éve
  Én legeslegelsőnek a "You're beautiful"-t láttam. Annyira megfogott és magával ragadott hogy még kétszer meg kellett néznem. Az a humor amit létesítettek a sorozatba és a színészeknek is tökéletes volt a játékuk. ^^
  Azóta már lassan 3 éve nézem a koreai, japán sorozatokat.
  Megunhatatatlan! Jövőre meg indulok Szöülba 1 hónapra:)

 • Homerdoh
  2 éve
  Èn a Palota ékkövet láttam először. Éa szerelmese lettem a koreai történelmi sorozatoknak.
  Miután sok történelmit szó szerint felfaltam jöttek a modernek a családi sorozatok.

 • gigi43
  3 éve
  Én "rendhagyó" módon nem sorozattal, hanem koreai dokumentum filmekkel ismerkedtem meg 2000-es évek elején. Volt egy TV csatorna ahol a turisztika és a kultúra világából lehetett rövidfilmeket, riportokat, dokumentum filmeket nézni. Ott hallottam és láttam először hogy D-Koreában sorozat készül a kissé feledésbe merült királyi konyhákról és ételeikről, egy 3 részes dokumentum filmben. Ami igazán elkezdett érdekelni. Legnagyobb örömöre 2008-ban az MTV is megvette és végre magyar felirattal is megnézhettem. Azóta a 400.sorozat megnézéséhez közeledem, és természetesen sok-sok film van amit láttam. Igazság szerint a dok-filmeket leszámítva legelőször egy nagyon híres koreai filmet sikerült megnéznem 2006-ba, Lee Joon Gi főszereplésével a King and the Clown-t.

 • SzEszter88
  3 éve
  A palota ékköve

 • zzzizzzi
  3 éve
  A 49 Nap volt az első. :) De ment az m1-en valami középkori, amit Mama csak úgy hívott a "főzőcskéző". Azt is néztem, de csak hogy meg tudjam különböztetni az ázsiai arcokat. Féltem, hogy a japán barátnőmet nem ismerném fel sok ázsiai között, ezért kezdtem el koreai sorikat nézni. Aztán nem bírtam abbahagyni. Az arcfelismerésem pedig sok szintet lépett feljebb. :D

 • szegleeva
  3 éve
  nekem az első koreai drámám a Lee Min Ho főszereplésével a Faith sorozat volt mit mondjak azonnali szerelem először persze LMH-val aztán mikor keresgéltem a googléval kiderült mennyire sok műfajban van koreai sorozat és mennyi szép fiú van ebben a műfajban azóta pedig már mindenfelé kalandozok ha tetszik megnézek Taiwani ,Kinai sorozatokat is most már igazi rajongója vagyok az ázsiai sorozatoknak olyannyira hogy már 3 éve tv-t se nézek

 • szegleeva
  3 éve

 • mirtill11
  3 éve
  Sziasztok! Bocsánat de 2x is rányomtam a hozzászólok feliratra mire rájöttem hogy előtte kellene írni is valamit😊! Az első ázsiai sorozatom a Goblin volt. Azóta mint egy megszállott, nézem a filmeket, sorozatokat, és hát a zenéjüket se tudom figyelmen kívül hagyni.
  Nagyon sajnáltam volna, ha nem ismerkedhettem volna meg az ő világukkal, de azért a hátrányát is érzem. Amióta Ázsia fan vagyok, nem tetszenek v csak nagyon kevés más ország alkotta filmek, és olyan sok időmet töltöm sorozat és film nézéssel hogy sok minden feladatomat csak tolom magam előtt, de egyszerűen nem tudom megunni. A családomban csak a fiam(11év) szereti a kóreai zenét, a férjemet kifejezetten igegesíti, a többieket nem érdekli a rajongásom. Azzal nyugtatom magam, hogy ez a függőségem még mindig jóbb mintha innák!!!

 • mirtill11
  3 éve

 • mirtill11
  3 éve

 • fannuskata
  3 éve
  A palota ékköve...Hihetetlen,hogy már 10 éve a koreai drámák "rabja" vagyok...:)

 • Unni2011
  3 éve
  A palota ékköve, utána a QSD a Tv-ben... ettől kezdve nem volt megállás. :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  A palota ékköve. Onnan nem volt megállás ....

 • Hiranneth
  3 éve
  Néhány éve egy lábtörés kapcsán ágyba kényszerültem - augusztus elején-,amikor is az amerikai/angol sorozataim éppen szüneteltek és a keresgélésnél állandóan a Faith című koreai sorozatot dobta ki a "gép"! A sokadik alkalomnál eldöntöttem,hogy nincsenek véletlenek és megnéztem a sorozatot Lee Min Ho főszereplésével ... azóta szinte csak ázsiai filmeket,sorozatokat nézek. Elvarázsolt a zenéjük,imádom az OST-kat is.

 • Daama
  3 éve
  Descendants of the Sun - ez film volt életem első koreai sorozata. Teljesen véletlenül kattintottam rá egy húsvéti munkaszüneti napon, egy filmes oldalon.
  Aztán Korea mellett ragadtam. Elkezdtem könyveket olvasni Koreáról, a történelmükről. Nekifogtam a nyelvtanulásnak is. Aztán megvettem a repülőjegyemet Szöulba 2018. májusára.
  Jahhh és persze nézek további sorozatokat is.
  Azóta nagy kedvenc So Ji Sub - és a Oh my Venus, amit már legalább 4x láttam. :)
  Hát sosem gondoltam volna, hogy ez lesz egyetlen sorozatból. :)

 • Wu Xing
  3 éve
  Az "Iris" első évada volt az elsőm. De be kell, hogy valljam -vállalom a következményeket :))- a Palota ékkövei talán még nagyobb benyomást tett rám, meismervén azt a régi koreai világot. Kedvenc!!! mondatom a sorozatból:
  "Majd én foglalkozom ezzel az üggyel." :)))

 • mara55
  3 éve
  Érdekes, most,hogy visszagondolok, a Palota ékkövei volt az első sorozatom, amire az édes anyukám hívta fel a figyelmemet. Ő mint nyugdíjas délelőttönként is TV-zet és mesélt a sorozatról. Akkor még videóra vettem és mikor haza értem néztem... Hát így kezdödött.... Ezután elkezdtem keresgélni a sorozatokat , főleg történelmi jellegűeket, Biri fordító megtanított a netten keresztül videókat letölteni , és a feliratokat beilleszteni... Ó hogy mennyi türelme volt hozzám, köszönet neki. DAMO, Bichunmoo, Duo, Empress... és utána a vízözön..., amíg tudtam éjjel 1-ig is sorozatot néztem, romantikus, .... modern kori , kialakultak a kedvencek ... eddig amit listáztam 181 .. . sorozat... de annál többet is láttam... Mindez annak köszönhető , hogy a fordítok önzetlen odaadó munkájukat megosszák velünk. Én bevallom sorozat függő lettem! :)

 • keri
  3 éve
  Miközben vártam mindennap egy tv műsort a palota ékköve ment elötte amit nagyon idegesitett,aztán valahogy a 20 rész körül rákaptam és ettöl kezdve kutattam amit lehet és nem sokára az egészet megtudtam nézni majd mindent ami volt a tv-ben végül Pasta függő lettem és Lee San Gyun sorijainak keserves kutatásai után jutottam el ide ma már 3 terra vinyó sorim van évek ota csak ezt nézem minden letöltök miután kitanultam a dolgokat.Köszönőm valamennyi forditó munkáját hogy megnézhetem magyar felirattal a sorikat.

 • boil54
  3 éve
  A Palota ékkövét láttam először a tévében, véletlenül, vasalás közben egy délelőttön, és a Shilla királyság ékkövét már ennek hatására az első résztől kezdve néztem. Eleinte az is nagyon tetszett, de a háborús, csatajeleneteket már nem szerettem, kihagytam részeket. A 21. résztől, Bidam megjelenésétől viszont odaragadtam a képernyő elé, és hogy meg is értsem a történéseket, újranéztem az 1. résztől. Innentől totális függővé váltam.

 • kikyou8802
  3 éve
  A leges legelső koreai drámám az a Dae Jang-Geum volt. Persze akkor még a tv-ben láttam először koreai sorit és még nem tudtam semmit hogy feliratosan is lehet nézni koreai sorit meg stb... De az óta nincs nap hogy ne nézek egy kis koreai filmet vagy sorit.
 • Én az Always-t láttam elsőként. Szememet azóta is So Ji Subon tartom. :) Elismerve azt,hogy nálam sokkal elfogultabb rajongói is vannak. Bár soha nem gondoltam egyetlen egy sztárra sem úgy, mintha magántulajdonom lenne, és bárkivel meg kellene vívnom érte. Mindenesetre So Ji Sub elindított egy úton, amit néha lejtőnek is gondolok. :) De főleg azt gondolom,hogy valami értékeshez jutottam a koreai filmek és sorozatok révén. :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások