Friss drámáink:
My beautiful bride
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-06-20

Epizódok száma
16
A 2015-ös év egyik legjobb krimije, tele csavarral, romantikával és izgalmas akciókkal.

Film az élet kegyetlen oldaláról, ahol emberek pénzt kérnek kölcsön amit egy idő után nem tudnak visszafizetni. Amikor már az uzsorások sem tudnak pénzt behajtani, színre lépnek a rendőrök által "árnyéknak" nevezett emberek, akik kivásárolják az uzsorástól az adóst. Ezek az emberek rabszolgaként végzik, jó esetben prostituált vagy útszéli koldus lesz belőlük.
Egy valami közös bennük, mivel nincs pénzük, vagyonuk, családjuk sem, végül feldarabolva, szervdonorként végzik.

Kim Moo Yul
Kim Do-Hyeong szerepében
Ko Sung Hee
Yoon Joo-Young szerepében
Lee Shi Young
Cha Yoon-Mi szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  16 Összes rész lapishun 238
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  2 hónapja
  My Beautiful Bride
  Dél-Koreai, 2015, 16 részes, kb. 60 perces epizódok, műfaja: krimi, akció, thriller, dráma, romantikus, OCN csatorna készítette.
  Azoknak ajánlom, akik szeretik az OCN csatorna sorozatait és egy izgalmas krimi-thrillert néznének sok-sok verekedős akciós jelenetekkel.
  Azoknak mindenképp ajánlom, akik Kim Moo-Yul (Kim Mu-Yeol) színészt kedvelik-szeretik, nagyon-nagyot alakítot benne és főképp miatta érdemes ezt a sorozatot megnézni (és a jól megcsinált negatív-gonosz karakterek miatt is). Kim Moo-Yul (Kim Mu-Yeol) karaktere annyira szerethető volt, hogy azért mindenképp érdemes esélyt adni a sorozatnak, engem teljesen lenyűgözőtt.
  Történetről:
  Ha elovassuk az Ázsia Ékkövei oldalon vagy a Sorozatbaráton a sorozat ismertetőjét, akkor az csak igazából, csak egy kedvcsinálónak mondanám - csak egy hátértörténetnek, röviden erről:
  ha egy uzsorástól kölcsönt vesz fel valaki és azt nem fizeti vissza akkor az uzsorázsoktól az árnyékok átveszik a kölcsönt (kivásárolják) és az adóssal ezek történhetnek meg előszőr: prostituáltnak adják el, megnyomorítják és koldusként alkalmazzák vagy drogtanyák rövid életű munkásai lesznek. Ám egy dolog mindegyikük sorsában közös, végül felszabdalva-szervdonorként végzik.
  A történet inkább Kim Moo-Yul (Kim Mu-Yeol) karakterére van építve, aki egy biciklivel járó bankár, akinek már van egy nagy szerelme-mennyasszonya. A szerelme egyik pillanatról a másikra eltűnik és az ő szerelmének megmentéséről szól inkább a sorozat. A sorozat több mint a közepéig kb. a 10 részig főképp Kim Moo-Yul karakterére van építve, mindent megtesz azért, hogy a mennyaszonyát visszaszerezze magának (én a többi részt is inkább ráépítettem volna).
  A menyasszony szerepe elképesztően hálátlan szerep volt, talán ennyire ilyen hálátlan szerepet még senki nem kapott Dél-Koreai sorozatban, az alkotók részéről nem is értettem és egy kicsit számomra logikátlan is volt a menyasszany kialakított karaktere, hiszen ha visszament volna a pasijához-szerelméhez együtt sokkal könnyebben mindent rendbe tudtak volna tenni és a szerelme akkor nem szenvedett volna annyit - nem kellett volna olyan durva dolgokat elszenvednie és nem csak fizikálisan, hanem főképp érzelmileg.
  Ebben a sorozatban tetszettek a negítiv-gonosz szereplők, jól voltak megcsinálva a velük a történések és a végkimenetelük is jól lett megcsinálva (A Gonosz Virága/The Flower Of Evil sorozatból a két apa, az igazi és korházigazgatós is játszik benne).
  A másodlagos szerelmi történetett jobban fel kellett volna erősíteni és akkor sokkal ütősebb lett volna a végefele a történetük.
  Kb. a 10. rész után forott ki jobban a többi karakter és került egy kicsit hátérbe a főszereplő, itt már az alkotók rájöhettek és próbálták szerintem menteni a menyasszony karakterét, de szerintem nem illet hozzá a keménycsaj vagy megmentő szerep, jobban tették volna ha továbbra is szerelmére biztak volna mindent.
  Összességében nem egy tökéletes a sorozat, de a közepestől azért sokkal jobb, egy ötös skálán nálam egy négyes.
  Magyar felirattal online: Sorozatbarát oldalon.
  Magyar felirat letöltés: Ázsia Ékkövei vagy Lapishun a fordító oldaláról.
  Videó letöltés pl. ezekről az oldalakról: Dramaday, Dramacool, Kissasian, Smallencode.

 • boil54
  3 éve
  Rendkívül izgalmas, nem a szokványos krimi!

 • monami
  3 éve
  Töltöttem fel pár sor ismertetőt és egy trailert. Ez is egy nagyon izgalmas sorozat, érdemes elkezdeni!

 • lapishun
  3 éve
  Kedves Zita, Kockás az Lookout című sorozathoz kért fordítást. Ez a sorozatot (a My Beautiful bride-ot) meg tudod nézni magyarul. Ha a magyar zászlócskára kattintasz fent, akkor le tudod tölteni a feliratát.

 • Zita6462
  3 éve
  Csatlakozom Kockáshoz, jó lenne, ha meg lehetne nézni magyar felirattal ezt a 2015-ös év egyik legjobb krimije sorozatot.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Tudom,hogy lesz külön fordítás kérések menüpont is,de,ha most itt vagyok. Lentebb említettem,hogy ennek a szupersorozatnak a főszereplő hölgye főszereplője a Lookout drámának is. A sorozat fordítása júniusban elakadt, én nem találtam okát,hogy mért. A szereplőgárda és a sorozat is kiváló. Ha valahogy kiderül,hogy az eredeti fordítók már lemondtak róla én szeretném,hogyha a maradék részek is kapnának feliratot! Köszi előre is!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Mindenképpen vonzó sorozat! A főszereplő hölgy, Lee Si-Young, idei sorozatában, a Lookoutban is kiválóan alakított Kim Young-Kwanggal, Kim Seul-Givel és SHINee Keyjel karöltve.
 • Köszönöm a feliratot! Akkor most ő következik, ha ilyen jókat írsz róla!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások