Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

MIXNINE

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2017-11-02

Epizódok száma
12

YG papa végig látogatja a jelentkező kisebb ügynökségeket, hogy az általuk felállított traineeket megítélje és kiválassza azokat, akiket szerinte érdemes tovább képezni és van esélyük bekerülni egy 9 fős csapatba. Ebben CL van segítségére, aki mindenhova vele utazik.
A műsor különlegessége, hogy a válogatók az adott ügynökségnél vannak. Azt hiszem, megérte a rengeteg munkát. Hihetetlen mennyiségű szervezés és munka lehetett 20-30 ügynökséget végig járni, mindent bekamerázni, zsűripultot építeni, interjúszobát készíteni... de megérte. Sokkal-sokkal személyesebb lett tőle a műsor. Hisz betekintést kaphatunk az ügynökség életébe, anyagi helyzetébe is.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Mixnine E01 lapishun 422
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jeon Hee Jin
Jeon Hee Jin szerepében
Kim Hyun Jin
Kim Hyun Jin szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások